اشتراک گذاری :
خبرداری؟ به نقل از پول نیوز، بانک مهمترین بخش برای روانکاری نظام اقتصادی است. هیچ بنگاه اقتصادی و هیچ شخص حقیقی یا حقوقی را نمی توان یافت که با بانک سروکار نداشته باشد. هر معامله ای در هر سطحی به عملکرد بانک بستگی دارد. اگر نقل و انتقالات مالی در فضای مجازی که عمده ترین نقش آفرینی بانک است، را ملاک قرار ندهیم، پول که عامل اصلی مبادلات فیزیکی است نیز در نظام بانکی تولید و جابجا می شود.
اهمیت بانک باعث شده تا عده ای بدنبال سواستفاده از ظرفیت بانک باشند که نمونه آن را از گذشته تا امروز شاهد هستیم. موسسات مالی و اعتباری بزرگترین ضربه را به نظام بانکی وارد کردند. رشد قارچ گونه موسسات مالی اعتباری و فسادهایی که در این موسسات صورت گرفت، باعث اعتراضات بسیار زیاندیدگان شد به نوعی که دارندگان حساب در این موسسات که خطر باخت نقدینگی خود را می دیدند، به خیابانها ریختند و هر آنچه که باید و نباید می گفتند، برزبان آوردند.
اما این آخر ماجرا نیست و حال و روز زیاد هم جالب نیست. ادغام بانکها در یکدیگر نشانگر زنگ خطری بود که بانک مرکزی احساس می کرد و البته اکنون نیز بانک آینده به سوژه انواع اتهامات تبدیل شده است. عملکرد بانک آینده به اندازه ای جای انتقاد دارد که نمایندگان مجلس بدنبال تعیین تکلیف آن هستند و از تحقیق و تفحص تا درخواست تعطیلی بانک آینده را مطرح می کنند.
واقعیت این است که چالشهای نظام بانکی بسیار بیشتر از این حرفهاست و ناگفته های بسیاری وجود دارد که می تواند بهانه ای برای قلم فرسایی در مورد عملکرد سوال برانگیز بانکها باشد.
در بین این همه چالش و بحران، داستان بانک سینا متفاوت است. بانک سینا که در هشت خرداد 40 سال پیش در قالب موسسه مالی و اعتباری فعالیت خود را آغاز کرد، در مسیری سالم و عملکردی درخشان، سالها را سپری کرد و در حالی که موسسات مالی و اعتباری بسیاری باعث ننگ نظام بانکی کشور شدند، موسسه مالی اعتباری سینا توانست مجوز تبدیل شدن به بانک را از بانک مرکزی دریافت کند. اما از هنگامی که بانک سینا به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز کرد، آنچنان سالم و تاثیرگذار خدمات پولی و مالی را ارایه داد که در بین بانکهای رتبه اول کشور قرار گرفت.
بانک سینا که بدنبال بهانه ای مهم و تاثیرگذار برای اثبات عملکرد درخشان خود بود، مراسم گرامیداشت چهلمین سالگرد تاسیس خود را با حضور مدیر عامل، اعضای هیات مدیره، اعضای هیات عامل، مدیران ارشد بانک و مدیران عامل پیشین این بانک از بدو تأسیس تاکنون به عنوان مهمان ویژه در شهر اصفهان برگزار کرد.
در این مراسم علی ابدالی مدیرعامل بانک سینا با خیر مقدم به مدیران عامل پیشین، مدعوین و مهمانان گفت: هشتم خرداد ماه برای بانک سینا، تجلی سلامت، شفافیت، ثبات، تلاش، امانتداری و بلوغ سازمانی است که چهار دهه در خدمت ملت و کشور بوده است. وی با تاکید بر خوشنامی بانک سینا نزد افکار عمومی و به عنوان سرمایهای گرانبها، بر حفظ و ارتقای این برند تاکید کرد و این روز بزرگ را به تمامی همکاران، مشتریان و سهامداران تبریک گفت.
بیشتربخوانید: حرکت بانک سینا بر ریل شایسته سالاری
مدیرعامل بانک سینا با اعلام اینکه بانک سینا در جذب منابع، جزو ۵ بانک برتر کشور بوده و رشد ۴۷ درصدی را در این زمینه تجربه کرده افزود: بانک سینا نسبت کفایت سرمایه خود را نیز برابر با استانداردهای بانک مرکزی ارتقا داد و از 8/4 درصد به 9/4 درصد افزایش داد که بدین ترتیب بالاتر از حداقل الزام بانک مرکزی قرار گرفت.
ابدالی با بیان اینکه اکنون مطالبات غیر جاری بانک سینا در پایینترین سطح قرار دارد گفت: نسبت Npl بانک سینا در سال گذشته 2/41 درصد بود و جزو سه بانک برتر در شبکه بانکی کشور است. همچنین بانک سینا در سال 1403 با مدیریت بهینه منابع و مصارف 150درصد سود آوری نسبت به سال قبل داشته که 80 درصد آن سود عملیاتی بوده است.
در این مراسم که با حضور مدیران عامل قبلی بانک برگزار شد اصغر فخریه کاشان، رضا شیوا، کوروش پرویزیان، محمدرضا پیشرو، سیدضیا ایمانی و غلامرضا فتحعلی، به ترتیب دوران تصدی خود در بانک، سخنرانی کردند. همچنین عبدالناصر همتی و علی سالم به عنوان مدیران عامل سابق بانک، به صورت برخط و از طریق فضای مجازی چهلمین سالگرد بانک را به همکاران تبریک گفتند و برای آینده بانک پیشنهادها و توصیههایی ارائه دادند.
در حاشیه این مراسم، از تمبر اختصاصی چهلمین سالگرد تاسیس بانک سینا رونمایی و از محصولات نوآورانه بانک سینا شامل محصول SCF و پلتفرم گرین بانک با موضوع فعالیت در عرصه بانکداری اجتماعی رونمایی شد که نشان از پویایی و نوآوری این بانک در عرصه خدمات مالی دارد.
این نشست فرصتی مغتنم برای تجدید دیدار مدیران، کارکنان و بازنشستگان بانک سینا بود و با تجلیل از مدیران عامل پیشین، بر اهمیت حفظ ارزشها و دستاوردهای بانک در طول چهار دهه فعالیت تاکید شد.