یک تکنیک عالی برای گرفتن تلخی قرمه سبزی ؛ علت تلخ شدن قرمه سبزی

گرفتن تلخی قرمه سبزی

اشتراک گذاری :

خبرداری؟

برای گرفتن تلخی قرمه سبزی چه کنیم؟ عوامل مختلفی می توانند باعث تلخ شدن قرمه سبزی شوند. ابتدا این عوامل را به شما معرفی می کنیم و سپس به روش های گرفتن تلخی قرمه سبزی می پردازیم. با خبرداری همراه باشید.

علت تلخ شدن خورشت قرمه سبزی چیست ؟

تلخ شدن خورشت قرمه سبزی دلایل مختلفی دارد که در ادامه به آنها اشاره می‌کنم:

قرمه سبزی - گرفتن تلخی قرمه سبزی

1. زیاد بودن شنبلیله

شنبلیله یکی از سبزی‌های اصلی قورمه سبزی است، اما اگر مقدار آن زیاد باشد، باعث تلخ شدن خورشت می‌شود. به طور کلی، باید نسبت شنبلیله به سایر سبزی‌ها کم باشد.

2. لیمو عمانی

لیمو عمانی چاشنی محبوب قورمه سبزی است، اما اگر از لیمو عمانی نامناسب یا به مقدار زیاد استفاده شود، می‌تواند خورشت را تلخ کند. برای جلوگیری از این امر، بهتر است از لیمو عمانی‌های هسته‌گیری شده و با کیفیت استفاده کنید و آنها را قبل از اضافه کردن به خورشت در آب خیس کنید.

3. سرخ کردن زیاد سبزی

سرخ کردن بیش از حد سبزی قورمه سبزی، باعث تلخ شدن آن می‌شود. برای جلوگیری از این امر، سبزی را به اندازه کافی تفت دهید تا فقط بوی آن بلند شود و رنگ آن کمی تغییر کند.

ترفند های از بین بردن شوری غذا را در خبرداری بخوانید.

4. استفاده از لیمو عمانی نامناسب

اگر از لیمو عمانی‌هایی که کهنه یا فاسد شده‌اند استفاده کنید، می‌توانند باعث تلخ شدن خورشت شوند.

5. نوع گوشت

گوشت گوسفندی که برای قورمه سبزی استفاده می‌شود، می‌تواند بر طعم آن تأثیر بگذارد. اگر از گوشت گوسفندی با طعم تند استفاده کنید، ممکن است خورشت شما تلخ شود.

طرز تهیه قرمه سبزی - گرفتن تلخی قرمه سبزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *