اشتراک گذاری :
برای گرفتن تلخی قرمه سبزی چه کنیم؟ عوامل مختلفی می توانند باعث تلخ شدن قرمه سبزی شوند. ابتدا این عوامل را به شما معرفی می کنیم و سپس به روش های گرفتن تلخی قرمه سبزی می پردازیم. با خبرداری همراه باشید.
تلخ شدن خورشت قرمه سبزی دلایل مختلفی دارد که در ادامه به آنها اشاره میکنم:
1. زیاد بودن شنبلیله
شنبلیله یکی از سبزیهای اصلی قورمه سبزی است، اما اگر مقدار آن زیاد باشد، باعث تلخ شدن خورشت میشود. به طور کلی، باید نسبت شنبلیله به سایر سبزیها کم باشد.
2. لیمو عمانی
لیمو عمانی چاشنی محبوب قورمه سبزی است، اما اگر از لیمو عمانی نامناسب یا به مقدار زیاد استفاده شود، میتواند خورشت را تلخ کند. برای جلوگیری از این امر، بهتر است از لیمو عمانیهای هستهگیری شده و با کیفیت استفاده کنید و آنها را قبل از اضافه کردن به خورشت در آب خیس کنید.
3. سرخ کردن زیاد سبزی
سرخ کردن بیش از حد سبزی قورمه سبزی، باعث تلخ شدن آن میشود. برای جلوگیری از این امر، سبزی را به اندازه کافی تفت دهید تا فقط بوی آن بلند شود و رنگ آن کمی تغییر کند.
ترفند های از بین بردن شوری غذا را در خبرداری بخوانید.
4. استفاده از لیمو عمانی نامناسب
اگر از لیمو عمانیهایی که کهنه یا فاسد شدهاند استفاده کنید، میتوانند باعث تلخ شدن خورشت شوند.
5. نوع گوشت
گوشت گوسفندی که برای قورمه سبزی استفاده میشود، میتواند بر طعم آن تأثیر بگذارد. اگر از گوشت گوسفندی با طعم تند استفاده کنید، ممکن است خورشت شما تلخ شود.
تنظیم مقدار سبزیها
آمادهسازی لیمو عمانی
سرخ کردن صحیح سبزی
اضافه کردن سیب زمینی:
تنظیم طعم دهندهها
جا افتادن قرمه سبزی یکی از رموز اصلی پخت این غذای محبوب ایرانی است. خورشت جا افتاده، لعابدار و خوشطعم است و گوشت و لوبیا در آن به طور کامل پخته و نرم شدهاند. برای رسیدن به این طعم و بافت دلچسب، تکنیکهای مختلفی وجود دارد که در ادامه به شرح چند مورد از آنها میپردازیم:
سبزیهای اصلی قورمه سبزی شامل موارد زیر است:
علاوه بر سبزیهای اصلی، میتوانید از سبزیهای دیگر نیز در قورمه سبزی استفاده کنید، مانند:
انتخاب سبزیها به سلیقه شما بستگی دارد. میتوانید از سبزیهای مختلف به صورت دلخواه در قورمه سبزی استفاده کنید.