اشتراک گذاری :
خبرداری؟ صنعت پخش از جایگاه ویژه ای برخوردار است و به جرات می توان ادعا کرد تمامی تولیدکنندگان به این صنعت وابسته هستند، زیرا تولید و توزیع دو گزینه ای هستند که هر چقدر بهتر عمل کنند، مصرف کننده هدف نهایی یعنی تامین نیاز مصرف کننده بهتر محقق می شود. بدلیل اهمیتی که نظام توزیع دارد، انجمن صنعت پخش شکل گرفت که برای اثبات جایگاهی که دارد، نمایشگاه و کنفرانس را به صورت سالانه برگزار می کند.
نمایشگاه و کنفرانس صنعت پخش ایران بین تهران و کیش شناور بود که دوره پنجم و ششم در کیش برگزار شد، اما هفتمین دوره آن از ۲۴ تا ۲۷ تیر در نمایشگاه ایرانمال در دو طبقه برگزار می شود.
برای آنکه اهمیت، دلایل، زمان و ظرفیت های این نمایشگاه تشریح شود، نشست خبری هفتمین نمایشگاه و کنفرانس صنعت پخش ایران با حضور مسوولان انجمن ملی صنعت پخش ایران و مدیران وزارت صمت در خانه تشکلهای اتاق بازرگانی تهران برگزار شد.
در ابتدای این نشست رییس انجمن ملی صنعت پخش ایران به تشریح دستاوردهای دوره ششم این رویداد پرداخت و گفت: رویداد دوره ششم با ۹۶ درصد رضایتمندی شرکتکنندگان برگزار شد که رشد ۲۰ درصدی قراردادهای B2B بین شرکتها رقم خورد.
سهراب کارگر از 15 درصد افزایش زیر بنا و رشد ۲۲ درصدی شرکتکنندگان در نمایشگاه دوره ششم خبر داد و گفت: همکاری وزارت صمت به توسعه و بهبود صنعت پخش منجر شد که فرایند اجرایی شدن شرکتهای طرف سوم به دریافت مجوز رسمی لجستیک 20 شرکت منجر شد.
وی با اعلام اینکه دلیل انتخاب کیش برای برای برگزاری نمایشگاه و کنفرانس ششم، همکاری با شرکتهای خارجی و ان.جی.او های منطقه ای بود گفت: بنا داشتیم در نمایشگاه کیش از ظرفیت شرکتهای خارجی استفاده کنیم، اما بدلیل مشکلات و شرایط خاص کشور، نتوانستیم به اهداف ترسیم شده دست پیدا کنیم.
رییس انجمن ملی صنعت پخش ایران دلیل برگزاری نمایشگاه و کنفرانس هفتم در تهران را حضور بیشتر شرکتها برای استفاده از پنل ها و تعامل بیشتر توصیف کرد و گفت: نمایشگاه تهران می تواند به بازدید بیشتر و حضور گسترده شرکتهای خرد در نمایشگاه منجر شود و فعالان صنعت پخش بهتر بتوانند از این رویداد بهره مند شوند.
در ادامه عضو هیات مدیره انجمن ملی صنعت پخش ایران صنعت پخش را یکی از پیچیدهترین زنجیرهها در حوزه اقتصادی توصیف کرد و گفت: برگزاری این کنفرانس فرصتی استثنایی برای همافزایی و انتقال تجربه است. محمدرضا مرادی با تاکید بر اینکه فعالان صنعت پخش دچار روزمرگی هستند گفت: در کنفرانس هفتم، توسعه و هم افزایی محور قرار گرفته است. وی گفت: نمی توان در صنعت پخش از ترندهای حساس، هوش مصنوعی و انرژیهای تجدید پذیر غافل شد.
سپس مدیرکل دفتر توزیع و تنظیم بازار وزارت صمت صنعت پخش را سرمایهای واقعی برای کشور توصیف کرد و گفت: انجمن پخش مشکلات و معضلات توزیع را حل کرده است. حمید محلهای با اشاره به اینکه مسایل و مشکلات را به صورت مساله محور مطرح کردیم گفت: برای مشکلات راه حل پیدا کردیم و آنها را پیاده سازی کردیم که روند پیشرفت موفقی به همراه داشته است. وی مساله مهم برای صنعت پخش را حرکت رو به جلو توصیف کرد و گفت: باید برنامه ریزی ها، هوش تجاری و حل مساله بهتر شود تا هزینه ها کاهش یابد.
در ادامه دبیر انجمن ملی صنعت پخش با تاکید بر اینکه هفتمین نمایشگاه و کنفرانس صنعت پخش تنها رویداد تخصصی B2B در زنجیره ارزش صنعت غذا و داروست گفت: این نمایشگاه و کنفرانس از تحقیق تا تولید و پخش، شرکتها را کنار هم قرار می دهد. احمد شیروانی از تنوع شرکتهای حاضر در نمایشگاه خبر داد و گفت: از خودرو تا بانک، غذا و دارو در این نمایشگاه حضور دارند که انتظار حضور بیشتر ذی نفعان را داریم. وی از حضور ۹۵ شرکت در این رویداد خبر داد و گفت: هفتمین نمایشگاه صنعت پخش در 8 هزار متر مربع و دو طبقه ایران مال برگزار می شود. دبیر انجمن از برگزاری پنل های تخصصی و مرتبط خبر داد و گفت: بسیاری از مجموعه ها در عرصه تولید و توزیع با یکدیگر تعامل ندارند که امیدواریم در این نمایشگاه تعامل لازم برقرار شود. شیروانی با تاکید بر اینکه صنعت پخش مشکلاتی در عرصه های گوناگون دارد که برای حل هر کدام باید در دستگاههای متعدد پیگیر باشیم گفت: یک بخش مربوط به حمل و نقل است که باید نیازهای کامیونها را دنبال کنیم. وی افزود: برای سوخت کامیونها باید به شرکت ملی نفت برویم یا برای رفع مشکلات و چالشهای دیگر باید به وزارتخانه های صمت، بهداشت، نفت و بسیاری دستگاههای دیگر مراجعه کنیم.