اشتراک گذاری :
ویتامین C یک ماده مغذی ضروری برای تقویت سیستم ایمنی بدن و حفظ بسیاری از عملکردهای بدن در سرعت بهینه و شرایط کارآمد است. شما می توانید مقادیر کافی ویتامین C را از منابع غذایی مختلف دریافت کنید که به راحتی پیدا می شوند و در وعده غذایی روزانه خود گنجانده می شوند.
منابع غنی پروبیوتیک شامل ماست، غذاهای تخمیر شده مانند کفیر و کلم ترش، پنیرهای نرم و کهنه، زیتون سبز، سرکه سیب و نان خمیر ترش هستند. همچنین، آب دوغ و شکلات تلخ نیز منابع خوبی از پروبیوتیکها میباشند. افزودن این غذاها به رژیم غذایی میتواند به بهبود هضم، افزایش جذب مواد مغذی و ارتقای سلامت کلی بدن کمک کند.
میوههای نارنجی و زرد مانند زردآلو، طالبی، انبه، خرمالو، موز و هلو سرشار از ویتامین آ هستند و مصرف آنها به توصیه میشود.
ویتامین دی (Vitamin D) یک ویتامین محلول در چربی است که در مکملهای غذایی و بعضی از غذاها وجود دارد. همچنین به کمک نور خورشید در پوست ساخته میشود. به همین دلیل، به آن «ویتامین آفتاب» هم میگویند.
بسیاری از غذاها دارای اسیدهای چرب امگا 3 هستند. رژیم غذایی سرشار از ماهی، دانه ها و مغزها می تواند به شما کمک کند تا امگا 3 بیشتری دریافت کنید. مواد غذایی مانند انواع ماهی ها، صدف، گردو و …
ادویه جات پاییزی میتوان به دارچین، زنجبیل، جوز هندی و زردچوبه را شامل می شود. دارچین با عطر دلپذیرش، معمولاً در تهیه قند و دسرها مورد استفاده قرار میگیرد و حس گرما را در روزهای سرد پاییزی به ارمغان میآورد.
استفاده از تخم مرغ به عنوان وعده های اصلی غذایی یا میان وعده تمامی نیازهای بدنی شما را به طور کامل تامین خواهد نمود. از میان انواع گوشت ها، گوشت گوسفندی و بره بهترین انتخاب ها برای پاییز خواهد بود، این گوشت ها با مزاج گرم خود جبران سردی مزاج فصل پاییز را خواهند کرد.
در واقع فارغ از اینکه دمای هوا چند درجه باشد و حتی اگر احساس تشنگی نمیکنید و عرق نکردهاید، بدن برای انجام فعالیتهای روزانه مثل رساندن مواد مغذی و اکسیژن به سلولها، دفع کردن مواد زائد، محافظت از اندامها، آب رسانی و مرطوب نگهداشتن پوست و چشمها، تنظیم غلظت خون و متعادل نگهداشتن فشار خون، به آب نیاز دارد.