سرمایه شرکت از ۳۳۵۰ به ۴۰۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت

افزایش سرمایه باعث افزایش سطح توانگری شرکت بیمه کوثر

اشتراک گذاری :

خبرداری؟ مهمترین بخش شرکتهای قانونی، برگزاری مجامع است. مجمع عمومی عادی سالیانه برای ارائه گزارشهای مربوطه صورت می گیرد، اما مجامع فوق العاده بدلایل متنوعی برگزار می شود که می تواند در قالب های گوناگون از سوددهی و افزایش سرمایه تا زیاندهی و انحلال را رقم بزند.

برگزاری مجمع هرچقدر به موقع باشد، نشانگر عملکرد مثبت و اطمینان خاطر مدیران از عملکرد و اوضاع شرکت است و هر چقدر مجامع با تاخیر برگزار شود، یعنی اتفاقاتی در شرکت رخ می دهد که مدیران ترجیح می دهند در برگزاری مجامع تاخیر داشته باشند.

اما مجمع عمومی فوق العاده بیمه کوثر در 30 فروردین ۱۴۰۴ با حضور ۷۹ درصد صاحبان سهام، نمایندگان بیمه مرکزی، سازمان بورس و اوراق بهادار، حسابرس و بازرس قانونی برگزار شد. از آنجا که بیمه کوثر روند رو به رشدی را طی کرده و در بین شرکتهای بیمه بارها رکورد زنی داشته و موفق به کسب تقدیرنامه شده و هیچ نگرانی بابت برگزار مجمع فوق العاده نداشته، در این مجمع امکان حضور مجازی سهامداران از طریق سه درگاه مختلف برخط و مراجعه به تارنمای شرکت را نیز فراهم کرد.

البته مجمع عمومی فوق العاده صاحبان سهام بیمه کوثر، به منظور تصمیم‌گیری در خصوص افزایش سرمایه برگزار شد که بدون هیچ مشکلی افزایش سرمایه مورد موافقت سهامداران قرار گرفت.

در مجمع عمومی فوق العاده افزایش سرمایه بیمه کوثر که به ریاست علی اصغر محرابیان رییس هیات مدیره شرکت برگزار شد، با توجه به مجوز سازمان بورس و اوراق بهادار و بیمه مرکزی، سرمایه شرکت از ۳۳۵۰ به ۴۰۰۰ میلیارد تومان رسید و مصوب شد. بیمه کوثر که با تیم مجرب و متعهد فروش و بازاریابی خود، درآمدزایی چشمگیری داشته و توانسته درصد بالایی از سهم بازار بیمه را مال خود کند، درآمد و سود بالایی بدست آورد که با این درآمد تصمیم گرفت افزایش سرمایه را پیشنهاد دهد تا سطح توانگری خود را بالا ببرد.

افزایش سرمایه بیمه کوثر به میزان ۱۹ درصد مورد تایید و تصویب سهامداران قرار گرفت. اما نکته جالب توجه محل افزایش سرمایه بود که از محل سود انباشته و سایر اندوخته‌ها صورت می‌پذیرد. مدیریت بیمه کوثر بخوبی می داند که افزایش سرمایه باعث افزایش سطح توانگری شرکت بیمه می شود و شرکت می تواند به قراردادهای بزرگتری ورود کند تا امضای این قراردادها به درآمدزایی و سوددهی بیشتری منجر شود. نکته مهمتر اینکه قراردادهای بزرگتر باعث بهبود جایگاه شرکت بیمه در بین رقبا می شود، اتفاقی که اکنون در بیمه کوثر رقم خورده است.

در این مجمع فوق العاده ابوالفضل آقادادی مدیر عامل بیمه کوثر به ارائه گزارش عملکرد شرکت پرداخت و گفت: در سه سال اخیر با همراهی و حمایت سهامداران و اعضای هیات مدیره، سرمایه شرکت از ۶۵۰ میلیارد تومان به ۴۰۰۰ هزار میلیارد تومان رسیده که این میزان افزایش سرمایه ۵ برابر کل سرمایه در 10 سال اول شرکت است.

وی افزود: با همراهی همه ذی‌نفعان و سودآوری‌های درخشان شرکت، امروز مجمع چهارمین افزایش سرمایه از محل سود انباشته را در سه سال اخیر برگزار می‌کنیم.

آقادادی ماموریت بیمه کوثر را ارائه خدمات با کیفیت به آحاد مردم بخصوص جامعه هدف توصیف کرد و افزود: اولویت بیمه کوثر رضایت مشتریان است و تمام تلاش همکاران و شبکه فروش ما تمرکز بر رضایتمندی مشتریان با پرداخت خسارت به‌موقع و منصفانه است.

بیشتربخوانید:

آنچه آقادادی مطرح کرد، نشانگر درک درست از بیمه با هدف فرهنگسازی است. اگر بپذیریم که نسبت بیمه در  ایران در مقایسه با دیگر کشورها بسیاری پایین است، متوجه می شویم که باید فرهنگسازی و اطمینان آفرینی با جدیت در دستور کار قرار گیرد. آقادادی از فرصت مجمع بهره گرفت و این پیام را به مشتریان داد که پرداخت خسارت در سریعترین زمان ممکن با هدف جلب رضایت در دستور کار قرار دارد.