سرپرست پتروشیمی شیراز ادامه داد: اسید نیتریک محصولی است که در کشور هم مصرف عمده ای دارد و الان با کمبود مواجه است، لذا امیدواریم که با اجرای این طرح بتوانیم هم کمبود کشور را جبران نموده و هم خوراک واحد نیترات آمونیوم را برای طرح توسعه ای اش با 600 تن در روز که تقریبا سالانه 200 هزار تن نیترات آمونیوم است تامین نماییم.
سرپرست پتروشیمی شیراز در خصوص تنوع بخشی محصول اوره در این مجتمع تصریح کرد: ما مطالعاتی در بحث تنوع محصول اوره انجام داده ایم که شامل یکسری پوششهایی برای کود اوره که بتواند در خاک آرامتر جذب شود است که کارهای پژوهشی است. البته در این زمینه عملا پتروشیمی کرمانشاه یک گام از ما در گروه نفت و گاز پارسیان جلوتر است اما ما هم در بحث تنوع محصول یکسری مطالعاتی انجام داده ایم. همچنین پتروشیمی شیراز تولید متانول هم دارد و اولین واحد متانولی کشور در پتروشیمی شیراز در سال 1369 به بهره برداری رسید، لذا ما می توانیم در آینده محصولات ترکیبی که خوراکش از آمونیاک و متانول باشد تولید کنیم ولی چون هنوز مطالعات کامل نشده در آینده راجع به آن اطلاع رسانی خواهیم کرد.
سرپرست پتروشیمی شیراز در خصوص اینکه ایران بتواند بنچمارک قیمتگذاری اوره در دنیا باشد، تأکید کرد: انسجام و همگرایی بین اوره سازان ایرانی یک نیاز است هرچند الان تا حدودی این انسجام وجود دارد ولی خب به خاطر اینکه بعضی از شرکتهای اوره ساز خارج از گروه نفت و گاز پارسيان هستند باید به این همگرایی بپیوندند.
پورکیا تصریح کرد: قطعا اگر انسجام بین اوره سازان ایرانی برقرار بشود، قطعا می توانیم در بحث قیمتگذاری و صادرات در بحث بازارها فعالیتهای بهتری داشته و ارزش افزوه بیشتری برای مجموعه هلدینگ ها داشتهباشیم.