اشتراک گذاری :
خبرداری؟ اطلاع رسانی نقش برجسته ای در عملکرد تمامی دستگاهها از اقتصادی تا ورزشی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و… دارد. بسیاری از مجموعه ها بدلیل ضعف اطلاع رسانی و عملکرد ضعیف روابط عمومی، هرگز موفق به انعکاس عملکرد خود نمی شوند.
اینکه یک مجموعه نتواند عملکرد خود را بدرستی اطلاع رسانی کند، در ابعاد گوناگون قابل بررسی است. مهمترین اتفاقی که برای یک مجموعه با روابط عمومی ضعیف رقم می خورد، از دست رفتن مشتریان است. بی شک مشتریان برای آنکه همکاری با یک مجموعه را انتخاب کنند، عملکرد آن را مورد ارزیابی قرار می دهند و عملکرد یک مجموعه به همت روابط عمومی کارآمد، در سطح گسترده اطلاع رسانی می شود.
چالش دوم ناشی از ضعف روابط عمومی ضعیف، ضربه ها و لطمه هایی است که به مدیریت مجموعه وارد می شود. بی شک یک مجموعه موفق در سایه عملکرد مدیریت آگاه، مسلط ، کارآمد و پویا رقم می خورد. این مدیریت از شناخت ظرفیت بازار تا تولید، خلق ثروت، روشهای بازاریابی، بکارگیری نیروهای انسانی کارآمد و کنار هم قراردادن این گزینه ها، می تواند به رشد و توسعه دست یابد.
چالش سوم به مشکلاتی باز می گردد که بر کلان کشور تاثیر می گذارد. رهبر انقلاب هر بار که با دولتها دیدار داشته اند، بر اطلاع رسانی دقیق و درست تاکید کرده اند. آیت الله خامنه ای بارها دولتها را موظف و مکلف کرده اند که عملکردشان را به صورت گسترده و مستمر اطلاع رسانی کنند و تاکید کردند که اگر اطلاع رسانی درست و مستمری صورت نگیرد، مردم نسبت به عملکرد دولت آگاه نمی شوند و معضل بی اعتمادی رقم می خورد. رهبر انقلاب اطلاع رسانی را مختص به یک دستگاه یا مجموعه نکردند و تمامی بخشها را تشویق به اطلاع رسانی کردند. بنابر این عملکرد روابط عمومی می تواند به اعتماد عمومی منجر شود.
با وجود تمامی ظرفیت هایی که روابط عمومی کارآمد دارد و نقشی که می تواند در پیشرفت یک مجموعه داشته باشد، بسیاری از مدیران نسبت به روابط عمومی نگاه منفعلانه ای دارند. بارها شاهد بوده ایم که افرادی ناآشنا و بیگانه با روابط عمومی در جایگاه مدیر روابط عمومی بکار گرفته شده اند، رویکردی که در نهایت به زیان مجموعه منجر شده و مدیر مجموعه ای که درک درستی از روابط عمومی نداشته را با خود به زیر کشیده است.
اما تمامی مدیران روابط عمومی بخوبی از نقش آفرینی و جایگاه خود با خبر هستند، به همین دلیل تشکلهای متعددی در عرصه روابط عمومی ایجاد شده که هر کدام در راستای هم افزایی نقش و جایگاه روابط عمومی، فعالیت می کنند. یکی از این تشکلها، انجمن روابط عمومی ایران است که به صورت مستمر و سالانه، همایش های برای اثبات نقش روابط عمومی ها برگزار می کند.
انجمن روابط عمومی ایران علاوه بر همایش هایی که برگزار می کند، اقداماتی در این همایش ها انجام می دهد که یکی از مهمترین آنها، برگزاری جشنواره ستارگاه روابط عمومی است. انجمن در قالب این جشنواره، مدیران کارآمد و توانمند عرصه روابط عمومی را شناسایی و از آنها تقدیر می کند.
یکی از مهمترین بخشهای اقتصادی، صنعت بیمه است. اکنون 30 شرکت بیمه فعالیت می کنند. اگرچه این تعداد شرکت بیمه برای رقابت عرصه گسترده ای است، اما در واقع تعداد زیادی نیست. به عبارت بهتر 30 شرکت بیمه تنها 30 مدیر روابط عمومی دارند و برای آنکه یک نفر مسوولیت روابط عمومی یک شرکت بیمه را داشته باشد، باید رقابت نفس گیری را دنبال کند. برای آنکه به توانمندی مدیر روابط عمومی بیمه پاسارگاد پی ببریم، می توانیم بررسی های انجمن روابط عمومی را ملاک قرار دهیم که مدیریت روابط عمومی بیمه پاسارگاد در دوازدهمین جشنواره ستارگان روابط عمومی ایران موفق به دریافت لوح و تندیس جشنواره شد.
در مراسم پایانی دوازدهمین دوره جشنواره ستارگان روابط عمومی، با حضور الیاس حضرتی رییس شورای اطلاعرسانی دولت، هوشمند سفیدی رییس برگزاری جشنواره، جمعی از اساتید و فعالان حوزه روابط عمومی از ایران و جهان برگزار شد، مدیریت روابط عمومی بیمه پاسارگاد به موجب تلاش ها و اقداماتی که در عرصههای مختلف ارتباطات و روابط عمومی در سال ۱۴۰۳ اجرایی کرد، با رای هیات داوران، شایستگی لازم برای دریافت «لوح سپاس ستاره ملی روابط عمومی» و تندیس جشنواره را کسب کرد.
بیشتربخوانید:
بی شک این لوح سپاس می تواند برای سالها افتخار بیمه پاسارگاد باشد و البته انگیزه ای برای مدیران روابط عمومی در آینده قرار گیرد تا شاید بتوانند بار دیگر این لوح را برای بیمه پاسارگاد بدست آورند.