اشتراک گذاری :
الهام گرفتن از صدای حاجی فیروز
ضیایی درباره همزمانی بازی در این فیلم و درآوردن صدای «بامبولک» توضیح داد: کاراکتر پدر سامی و بامبولک هیچ وقت همزمان روبه روی هم قرار نگرفتند چون بامبولک موجود تخیلی بود که فقط بچهها میتوانستند ببینند و با او حرف بزنند به همین دلیل گفتوگویی میان ما انجام نمیشد.
وی افزود: در صحبتی که با آقای معیریان داشتیم تصمیم گرفته شد که صدای بامبولک برای مخاطب حس قرابت و نوستالژی ایجاد کند در همین راستا چندین صدای مختلف را تست کردیم و در نهایت به یک نوع صدای حاجی فیروز و شخصیتهای نمایشهای سیاه بازی رسیدیم که هم فانتزی جذابی دارد و هم نزدیکی و نوستالژی برای مخاطب ایجاد میکند و این موجب ارتباط بهتر مخاطب با شخصیت بامبولک می شود.
ضیایی افزود: در صحنههای عروسکی «بامبولک» در پشت صحنه حضور داشتم و همزمان صدای بامبولک را در میآوردم و قسمتهای کارتونی این شخصیت را در استودیو صداگذاری کردیم.
جذابیت قصهگویی در فضای فانتزی
این بازیگر با اشاره به اینکه قصهگویی و فضای رویا گونه و فانتزی از دیرباز برای مخاطب شرقی جذابیت دارد این نوع قصه گویی را دلیل استقبال مخاطب دانست و گفت: من از همان روز اول مطمئن بودم این قصه گویی در فضای رویایی و فانتزی برای مخاطب جذاب خواهد بود و به نظرم ما در زمینه قصهگویی در سینما ضعیف هستیم و معمولا قصه و فیلمنامه خوب موجب می شود فیلم خوبی ساخته شود ولی اگر قصه و فیلمنامه ضعیف باشد نمیتوان انتظار فیلم خوبی داشته باشیم. مهترین ویژگی مثبت این فیلم روایت قصه در فضای فانتزی و رویاگونه برای بچهها بود که آنها را با تخیل همراه کرده و وارد یک دنیای فانتزی میکند و اساس سینما یعنی رویا که ما در زندگی روزمره شاید نتوانیم رویاپردازی کنیم ولی سینما می تواند تمام رویاهای ما را به تصویر بکشد البته فضای رنگی و موسیقی و شعری که در این فیلم وجود دارد نیز موجب جذب مخاطب شده است.
مهمترین چالش بازیگری
وی با اشاره به اینکه به عنوان یک بازیگر دوست دارد در همه ژانرها کار کند تصریح کرد: مهترین و جذاب ترین بخش بازیگری برای من آن است که در نقشی بازی کنم که تاکنون بازی نکردهام یا کمتر بازی کردهام چون چالشی برای بازیگر ایجاد می کند که موجب می شود توانایی های خود را به روز کند و دنیای دیگری را تجربه کند ولی کار برای کودکان با همه سختی هایش به خاطر صداقتی که در ارتباط با آنها وجود دارد خیلی جذاب و سرشار از حال خوب است.
ضیایی یکی از بخشهای جذاب نقش پدر سامی را زمانی دانست که شیطنت پدر سامی را به یکی از ویژگیهای خود تبدیل میکند: این بخش از قصه باعث میشود من چندین شخصیت را در این نقش بازی کنم چون در ابتدا پدر سامی هستم و در بخشی از فیلم به شخصیت منفی فیلم تبدیل میشوم که سعی میکنم جلوی برآورده شدن آرزوهای بچهها را بگیرم که به خاطر گریم و فضای فانتزی مورد توجه بچهها نیز قرار گرفت.
پیام فیلم نباید مستقیم باشد
وی با اشاره به اینکه پیامی که در روایت فیلم به کودکان ارائه می شود خیلی اهمیت دارد گفت: پیامی که قرار است از طریق فیلم به بچه ها منتقل شود نباید مستقیم و نصیحت گونه باشد و ما در این فیلم سعی کردیم که پیام فیلم به صورت غیر مستقیم و در لایه های مختلف برای کودکان بیان کنیم. در این فیلم در لایه های پنهان به بچه ها این پیام منتقل شد که همه ما می توانیم آرزوهایی داشته باشیم و اگر انسان های شریفی باشیم، با تلاش و کوشش و پشتکار به آرزوهای خود برسیم.