نقش پررنگ بانک سپه در پیشرفت گل گهر

اشتراک گذاری :

خبرداری؟ جنگ اقتصادی علیه کشورمان مدتهاست آغاز شده و روند رو به رشدی دارد. اگرچه در بسیاری از عرصه ها پیشرفت خوبی داشته ایم، اما تولید با سختی به مسیر خود ادامه می دهد و اتکا به متخصصان داخلی باعث شده تا بسیاری از محدودیتها را پشت سر بگذاریم. بحران آفرینی ها ادامه دارد و معیشت در پایین ترین سطح ممکن قرار دارد که تبعات آن را در سفره های خالی مردم می بینیم.

بدتر آنکه سرمایه گذاری روز به روز شرایط سخت تری دارد. از یک سو شاهد فرار سنگین سرمایه گذاران داخلی و خارجی هستیم و از سوی دیگر موفقیت تاثیرگذاری در جذب سرمایه نداشته ایم. دلالی رونق وحشتناکی گرفته و به جای آنکه نقدینگی در عرصه های تولید و به نفع مردم جریان داشته باشد، در بازارهای کاذب دلار، طلا، خودرو، مسکن و… به جریان می افتد تا بر بحران بیفزاید.

در این شرایط امید مردم به پایین ترین سطح ممکن کاهش یافته و به نظر نمی رسد نگاه منفعت طلبانه شخصی تغییر کند. بدتر آنکه بسیاری از بخشهای اقتصادی به ویژه بانکها که باید نقطه امید سرمایه گذاری باشد، رغبتی به سرمایه گذاری در تولید و بخشهای اشتغالزایی از خود نشان نمی دهند.

اما بی توجهی به تولید، اشتغال و منافع ملی در مورد تمامی بانکها مصداق ندارد و در این شرایط شاهد رویکرد برخی بانکها به نفع مردم و اقتصاد کشور هستیم. بی شک بانک سپه جایگاه رفیعی در نقش آفرینی در منافع ملی دارد که بارها نمونه آن را شاهد بوده ایم. بانک سپه در جدیدترین اقدام، در چند پروژه بزرگ صنعتی، معدنی و گردشگری سرمایه گذاری کرد که بدلیل اهمیت این پروژه ها، رییس‌جمهور برای افتتاح آنها به استان کرمان سفر کرد.

چهار پروژه صنایع معدنی و گردشگری مربوط به شرکت معدنی و صنعتی گل گهر که شرکت گروه مدیریت سرمایه گذاری امید متعلق به بانک سپه با مالکیت 35.47 درصدی سهامدار عمده آن محسوب می شود، همزمان با سفر مسعود پزشکیان افتتاح شد. آیت ابراهیمی مدیرعامل و مصطفی پرتوافکنان عضو هیات مدیره بانک سپه، بابک ابراهیمی مدیرعامل گروه سرمایه گذاری امید و جمعی از مدیران در این مراسم حضوی داشتند.

در این مراسم  دو مگامدول آهن اسفنجی در منطقه گل‌گهر، خط انتقال گاز به استان و دهکده گردشگری گهرپارک به عنوان بزرگ‌ترین مجتمع گردشگری خاورمیانه، با اعتباری نزدیک به 21 هزار میلیارد تومان به بهره برداری رسید.

برای آنکه اهمیت این پروژه ها را بدانیم، کافی است از تاثیرگذاری آنها با خبر شویم. پروژه‌های راه‌اندازی‌شده حدود سه هزار شغل مستقیم و غیر مستقیم در استان کرمان ایجاد می کند و سرمایه‌گذاری‌های جدید در شرکت معدنی و صنعتی گل گهر، ضمن تقویت زیرساخت‌های تولید، با فراهم کردن زمینه استفاده از فناوری‌های روز دنیا و افزایش بهره‌وری، به توسعه صادرات کشور کمک می‌کند.

استاندار کرمان نیز به تشریح اهمیت سفر پزشکیان پرداخت و گفت: افتتاح این پروژه‌های کلان اقتصادی بدست پرشکیان، نشان‌دهنده عزم دولت در توسعه زیرساخت‌های استان کرمان و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود در شهرستان سیرجان است. محمدعلی طالبی افزود: پیش‌بینی می‌شود با بهره‌برداری از این پروژه‌ها، تحولی چشمگیر در اقتصاد منطقه و افزایش فرصت‌های شغلی ایجاد شود.

اما منطقه معدنی و صنعتی گل گهر نیز از جایگاه ویژه ای برخوردار است زیرا با داشتن معادن غنی از سنگ آهن، یکی از مطرح ترین قطب های فعال معدنی و صنعتی در خاور میانه است که نقش مهمی در سیاست گذاری و مدیریت این منطقه بزرگ اقتصادی برعهده دارد.

گل گهر با ظرفیت تولید بیش از 15 میلیون تن کنسانتره و بیش از 10 میلیون تن گندله، بزرگترین تولید کننده فرآورده های آهنی کشور است که با اجرای پروژه های توسعه و بهینه سازی خطوط شرکت، در افق چشم انداز خود، مجموع تولیدات سالانه این شرکت به بیش از 30 میلیون تن خواهد رسید.

در آینده ای بسیار نزدیک، گل گهر به اولین منطقه معدنی و صنعتی در ایران تبدیل می شود که تمام فرآیند تولید، از معدن تا محصول نهایی را در یک منطقه در کنار هم قرار داده است.

آنچه در این مطلب می خوانید

مطالب مرتبط

پربازدیدترین مطالب

آخرین اخبار سایت