پیش بینی افزایش خرید تضمینی گندم در خراسان رضوی

اشتراک گذاری :

خبرداری؟

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خراسان رضوی گفت: در فصل خرید تضمینی سال جاری پیش‌بینی می‌شود با افزایش افزون بر ۱۰ درصدی خرید گندم مازاد بر نیاز کشاورزان، شاهد خرید بیش از ۴۳۰ هزار تن محصول گندم‌کاران استان به‌صورت تضمینی باشیم.

وحیدرضا فریدونی اظهار کرد: با توجه به نزول رحمت الهی از ابتدای سال تاکنون و بنا بر اعلام پیش‌بینی‌های دستگاه‌های ذی‌ربط امید است در فصل خرید تضمینی گندم سال جاری، شاهد افزایش میزان خرید نسبت به سال گذشته و خرید تضمینی افزون بر ۴۳۰ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان استان باشیم.

 

وی افزود: در سال جاری محصول گندم‌کاران شریف استان با احتساب ۴ درصد افت مفید و ۱ درصد افت غیر مفید به قیمت ۱۷۵ هزار ریال خریداری خواهد شد.

 

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خراسان رضوی با بیان اینکه عملیات خرید تضمینی استان از اواخر اردیبهشت ماه آغاز خواهد شد، تصریح کرد: بیش از ۵۵ مرکز و کمیسیون خرید مشتمل بر سیلوهای دولتی و بخش خصوصی، مراکز ذخیره‌سازی جوار کارخانجات آردسازی استان و انبارهای تعاون روستایی با پراکنش مناسب به خدمات‌رسانی به کشاورزان عزیز خواهند پرداخت.

 

فریدونی ادامه داد: در سال جاری با هماهنگی صورت گرفته با سایر دستگاه‌های اجرایی استان بالغ بر ۱۲۰ نفر به عنوان عاملین تشخیص و ذی‌حساب و کارشناسان کنترل کیفیت گندم در مراکز خرید تضمینی حضور خواهند داشت.

 

وی خاطرنشان کرد: در سال جاری بالغ بر ۱۳۶ هزار و ۹۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت آبی و ۴۱ هزار و ۷۰۰ هکتار به کشت دیم گندم اختصاص پیدا کرده است.

 

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خراسان رضوی اضافه کرد: امیدواریم با اقدام به موقع کشاورزان عزیز در جهت مبارزه با سن گندم و علف‌های هرز و همچنین مدیریت سطح ارتفاع تیغه کمباین در هنگام برداشت محصول شاهد محصول با کیفیت و مطلوبی در سطح استان باشیم.

بیشتر بخوانید:

 

فریدونی با بیان اینکه در فصل خرید تضمینی سال گذشته نیز شاهد رشد ۱۰ درصدی خرید نسبت به سال پیش از آن بودیم، عنوان کرد: در سال ۱۴۰۲ نزدیک به ۳۸۰ هزار تن گندم با ارزش ریالی ۵۶ هزار ۵۸۷ میلیارد ریال به صورت تضمینی از کشاورزان خریداری شد و امیدواریم در سال جاری نیز با توجه به تلاش این اداره کل در راستای تحقق شعار سال و امید به مشارکت کشاورزان عزیز استان شاهد روند رشد خرید گندم نسبت به گذشته و دستیابی به خودکفایی در تولید این محصول ارزشمند و حیاتی باشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *