اشتراک گذاری :
خبرداری؟ مدیرعامل کانون جهانگردی و اتومبیلرانی گفت: براساس قوانین جمهوری اسلامی و مصوبه مجلس، تنها نهاد قانونی برای تنظیم گواهینامه، هرگونه پلاک بینالمللی و همچنین دفترچه کارنه دوپاساژ، کانون جهانگردی و اتومبیلرانی است و سایر مراکز صدور کاملا غیرقانونی هستند و مورد پیگرد قرار میگیرند و آنهایی را که ما متوجه شدیم به دستگاه قضا معرفی کردهایم.
به گزارش خبرداری، محمدحسین صوفی اظهار کرد: کسانی که در تبلیغات فضای مجازی اقدام به صدور گواهینامه و پلاک بینالمللی میکنند، فاقد اعتبار قانونی هستند و مدارک آنها در کشورهای دیگر هیچ ارزشی ندارند.
وی ادامه داد: ما درحال حاضر افرادی را در کشورهای دیگر داریم که به جرم قاچاق زندانی هستند و دستشان به جایی بند نیست؛ لذا از همه مردم تقاضا میکنیم فریب این تبلیغات را نخورند و فقط از طریق کانون جهانگردی و اتومبیلرانی به دریافت گواهینامه و پلاک بینالمللی ودفترچه کارنه دوپاساژ، اقدام کنند.
مدیرعامل کانون جهانگردی و اتومبیلرانی افزود:ما در دوسال گذشته دفاتر خود را در تهران گسترش دادهایم و در حال حاضر 4 دفتر در تهران اقدام به صدور گواهینامه بینالمللی میکنند که متقاضیان میتوانند با مراجعه به یکی از این دفاتر اقدام به دریافت گواهینامه کنند؛ ضمن اینکه در بعضی از شهرهای دیگر برخی از آژانسها مجوز ارائه صدور گواهینامه بینالمللی را دارند.
صوفی اظهار کرد: خوشبختانه با همکاری پلیس راهور درحال حاضر هر خودروی خارجی که دارای پلاک بینالملل باشد میتواند وارد مرزهای ایران شود و از فضاهای گردشگری و توریستی بازدید کند.
وی با اشاره برگزاری مسابقات رالی در سال جاری گفت: امسال انواع رالیها برگزار شد که تنها در نوروز 1402، دو رالی برگزار شد که در سال جدید هم یکسری مسابقات رالی برگزار خواهد شد و به طور کلی یکی از اهداف برگزاری این مراسم معرفی فضاها و جذابیتهای فرهنگی، گردشگری و توریستی کشورها و شهرها است.
به گفته صوفی در یکی از رالیها برگزار شده سال جاری که ویژه موتورسواران بود، تعدادی از موتورسواران وارد کشور ما شدند و 15 استان را در نوردیدند و از فضاهای تفریحی و تاریخی بازدید کردند و در مصاحبههایی که داشتند به جذابیتهای ایران اشاره داشتند و اذعان کرده بودند آنچه در اخبار و رسانهها درباره ایران منتشر میشود بسیار متفاوت از واقعیت است.
مدیرعامل کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با اشاره به افزایش فعالیت خودروهای امدادرسان بینالمللی در کشور گفت: وقتی خودرویی از خارج وارد ایران میشود ممکن است دچار سانحه یا خرابی شود و اگر سیستماتیک مورد حمایت قرار گیرد، با کمترین هزینه و بهترین کیفیت مشکلش حل میشود و اگر این فرآیند به طور سیستماتیک نباشد هزینه و زمانه بیشتری نیاز است تا مشکلش برطرف شود.
وی ادامه داد: از سال 1400 به بعد حدود 1700 تا 1800 خودروی مناسب و مجهز به تجهیزات روز برای امدادرسانی به گردشگران خارجی اختصاص یافت و ما به دنبال این هستیم که عضو امداد خودروی اروپایی شویم تا اگر گردشگر ما هم از ایران خارج شد بتواند از تسهیلات بینالمللی استفاده کند.