اشتراک گذاری :
مدیر امور بانکداری خرد بانک سینا، افزود: سیبانک پلتفرمی است که بانک سینا از اواسط سال گذشته آن را رونمایی کرده و هر روز هم رو به بهبود و در حال تکامل است.
شاکری، ادامه داد: از جمله مزیت های عمده ای که میتوان برای سیبانک برشمرد این است که کاملا غیر حضوری است و کاربران میتوانند با دانلود و نصب آن احراز هویت شوند و حتی بدون حضور در داخل شعبه افتتاح حسابانجام دهند و کارت صادره بر اساس رنگ درخواستی مشتری و بصورت رایگان برای مشتریان ارسال میشود.
وی گفت: علاوه بر افتتاح غیر حضوری حساب بانکی در سیبانک، آن چیزی که این پلتفرم را کاملتر میکند اخذ تسهیلات تا سقف 50 میلیون تومان بصورت کاملا غیر حضوری و بدون ضامن است؛ البته این طرح در حال گسترش است و بر اساس طرح تحولی که مدیریت ارشد بانک تصویب کرده، قرار است کل تسهیلات بخش خرد در سیبانک متمرکز شود.
به گفته مدیر امور بانکداری خرد بانک سینا، در سیبانک تسهیلات در قالب طرح لیلیوم تا سقف 50 میلیون تومان بر اساس رتبه اعتباری متقاضی (رتبه A رتبه B رتبه C) انجام میشود و رتبه A تا سقف 50 میلیون تومان بر اساس یک مدت سپرده گذاری بدون ضامن بر اساس سفته دیجیتال و امضای دیجیتال تسهیلات خود را دریافت کند.
شاکری در ادامه با اعلام اینکه ما در بانک سینا طرح های بسیار خوبی را در بانکداری خرد داریم، افزود: در طرح های نرگس، نسترنو و نیلوفر بانک سینا، بر اساس سپرده گذاری که مشتریان انجام میدهند میتوانند خیلی سریع با نرخهای متفاوت از 4 درصد تا نرخ ضوابط جاری بانک مرکزی که 23 درصد است وام درخواستی خود را دریافت کنند.
شاکری در پایان با تقدیر از برگزاری خوب همایش، گفت: به نظر من برگزاری اینگونه همایش ها موقعیت خیلی خوبی است برای اینکه هم کارشناسان و هم مردم با تکنیکهای روز دنیا آشنایی بهتر و بیشتری پیدا کنند.
به گزارش پول نیوز، دهمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت با موضوع «گذار به بانکداری هوشمند» به همت پژوهشکده پولی و بانکی و حمایت شرکت ملی انفورماتیک، ۲۹ و ۳۰ آبانماه ۱۴۰۲ در مرکز همایشهای بینالمللی صداوسیما در چهار محور بانکداری هوشمند؛ مفاهیم، روندها و آثار؛ نقشه راه بانکداری هوشمند؛ تجربه مشتری در بانکداری هوشمند و سیاستگذاری و تنظیمگری هوشمند برگزار شد.