اشتراک گذاری :
خبرداری؟ بانکها از جمله مهمترین و تاثیرگذارترین بخشها در اقتصاد جهان هستند. مردم با هر توان و ظرفیتی خواه حقیقی یا حقوقی، به استفاده از خدمات بانکی نیاز دارند. آنچه بهره گیری از خدمات بانکی را آسان تر می کند، بکارگیری فناوری و نوآوری های نوین است تا مشتریان برای استفاده از خدمات بانکی، با کمترین چالش در بهترین شرایط رو به رو باشند.
برای رسیدن به بهترین کیفیت، نیازمند مدیرانی متعهد و مسلط هستیم، مدیرانی که به صورت مستمر عملکرد بانک را زیر ذره بین قرار دهند، چالشها را بررسی و مشکلات را شناسایی کنند و مهمتر از همه در سریعترین زمان ممکن، نسبت به ارزیابی و مدیریت آن اقدام کنند. تمامی این رویکردها در گام اول به برنامه ریزی و ریلگذاری دارد. یک مدیر باید به صورت برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت برنامه ریزی داشته و این برنامه ها را ریلگذاری کند و از همه مهمتر این است که بر همان ریل حرکت کند.
برای آنکه مدیریت کلان یک مجموعه نسبت به چالشها و مشکلات آگاهی داشته باشد، باید ارتباط نزدیکی با مدیران میانی و حتی کارکنان داشته باشد تا هر مشکلی را با نظرخواهی از زیرمجموعه جستجو کند. ارتباط با مدیران میانی و کارکنان به اندازه ای اهمیت دارد که این نیروهای انسانی می توانند به عنوان مشاورانی دلسوز، مشکلات را ارایه دهند و حتی برای عبور از آنها، راهکار ارایه کنند.
رویکرد تعامل و رایزنی مدیران ارشد با مدیران رده های میانی و کارکنان از مدتها قبل در دستور کار بانک سینا قرار دارد که در قالب برگزاری جلسات صورت می گیرد. از انجا که ارتباط با تمامی مدیران آن هم مجموعه بزرگ بانک سینا بسادگی امکان پذیر نیست و نمی توان تمامی مدیران را در یک سالن جمع آوری و با آنان مذاکره کرده، مدیریت ارشد بانک سینا از ظرفیت برگزاری همایش در فضای مجازی بخوبی بهره گیری کرده و وبینار مدیران مناطق بانک سینا را برگزار کرده است. در این وبینار مدیران مناطق بانک سینا گزارشی از عملکرد مناطق ارایه کردند و به دیدگاههای خود را به اشتراک گذاشتند. این وبینار به محلی برای پرسش و پاشخ تبدیل شد و نه تنها بسیاری از نقاط ضعف مطرح شد، بلکه راهکارهایی برای رفع آنها ارایه شد. در نهایت نیز مدیرعامل بانک سینا با در نظر گرفتن تمامی جوانب، به تشریح شرایط و برنامه ریزی برای آینده پرداخت.
مدیر عامل بانک سینا در این وبینار با مدیران مناطق بانک که با حضور اعضای هیأت عامل و سایر مدیران ستادی برگزار شد، به بررسی عملکرد سه ماهه و تشریح سیاستهای آتی بانک پرداخت.
نکته بسیار مهمی که علی ابدالی در این نشست اعلام کرد، تدوین مدل بازاریابی اختصاصی برای هر منطقه بود. واقعیت این است که هر منطقه ویژگی خاص خودش را دارد و همانطور که نمی توان یک نسخه برای تمامی بیماریها تجویز کرد، بدلیل آنکه هر منطقه از ویژگی های خاصی برخوردار است، نمی توان یک سیاستگذاری جامع تجویز کرد. به همین دلیل مدیرعامل بانک سینا با اعلام اینکه مدل بازاریابی اختصاصی برای هر منطقه به زودی به مناطق ابلاغ خواهد شد گفت: این اقدام در راستای افزایش اثربخشی فعالیتهای بازاریابی و انطباق با شرایط و پتانسیلهای هر منطقه صورت میگیرد.
یکی از مهمترین ابزارهای مالی که می تواند وسیله ای مهم برای تامین مالی بانک و البته کمکی موثر به اقتصاد کشور باشد، بکارگیری انواع اوراق است که ابدالی بر استفاده از اوراق گام به عنوان ابزاری موثر برای تامین مالی اقتصاد و تحقق اهداف بانک تأکید کرد.
مدیرعامل بانک سینا با اشاره به وضعیت منابع و مصارف بانک گفت: با تلاش همکاران عملکرد قابل قبولی در حوزه منابع و مصارف اتفاق افتاده و باید در فضای موجود که نقدینگی در جامعه نسبتا بالاست، تلاشهای بازاریابی را بیشتر کنیم.
بی شک بزرگترین چالش هر بانک پرداخت تسهیلات و دریافت به موقع اقساط است. امروزه بسیاری از بانکها با حجم بزرگی از بدهی های معوق دست به گریبان هستند و در حالی که بانک طلب های کلانی دارد، بدلیل آنکه نمی تواند آن طلب ها را دریافت کند، نمره منفی در ترازنامه خود بر جای می گذارد. اما ابدالی بر توجه ویژه به وضعیت NPL بانک سینا تاکید کرد و گفت: نباید اجازه دهیم مطالبات غیر جاری بانک افزایش پیدا کند تا کماکان جزو بانکهای دارای کمترین مطالبات غیر جاری باشیم.
مدیرعامل بانک سینا از زحمات و تلاشهای مدیران و کارکنان بانک در راستای ارائه خدمات مطلوب به مشتریان در شرایط دشوار و ادامه فعالیت بانک در ایام جنگ تحمیلی ۱۲ روزه قدردانی کرد.