اشتراک گذاری :
به گزارش پول نیوز ، هنگامی که سخن از جنگ اقتصادی به میان می آوریم، یعنی پذیرفته ایم که در شرایط طبیعی قرار نداریم. اما نکته مهمتر این است که در این جنگ اقتصادی، یک تنه در برابر اقتصاد جهان ایستاده ایم. دشمن با ابزار تحریم، دیوارهای بلند و طولانی مقابل اقتصاد ایران کشیده و برای انجام هر کاری، با موانع بسیاری دست به گریبان هستیم. برای خرید مواد اولیه و ماشین آلات چالشهای بسیاری داریم و در شرایطی که با تکیه بر توان نیروهای متخصص و متعهد، سعی می کنیم نیازهایمان را مرتفع کنیم، با بحران جدی منفعت طلبان داخلی و خارجی دست به گریبان هستیم.
بدترین چالشی که گریبان اقتصاد کشورمان را گرفته و پایه های آن را می لرزاند، دلالان و مفسدانی است که منافع شخصی را به منافع ملی ترجیح می دهند و نه تنها از شرایط موجود بهره می گیرند، بلکه بحران می آفرینند تا از بدبختی مردم، سودهای بیشتری ببرند که نمونه آن را در احتکار و بالا رفتن قیمت دلار کالاهای دیگر شاهد هستیم.
در این شرایط رهبر انقلاب سالها را با محوریت تولید نامگذاری کردند. رهبری تشخیص دادند که اگر با تکیه بر توان داخلی، نیازهای کشور را تولید کنیم، لازم نیست چشم به دست بیگانگان بدوزیم و منتظر گوشه چشمی از آنان باشیم تا شاید کالاهای مورد نیازمان را به چندین برابر قیمت به ما بفروشند. رهبری که بخوبی از بحران دلالی با خبر هستند، سال 1404 را سرمایه گذاری برای تولید نامگذاری کردند، اما کار بدین سادگی ها نیست، زیرا تولید کار ساده ای نیست و چالشهای مخصوص بخودش را دارد.
تولید در معرض جدی ترین چالشها قرار دارد. از بی ثباتی بازار تا سیاست خارجی آشفته که هر لحظه تولیدکننده را تعدید می کند، امکان برنامه ریزی حتی برای یک لحظه را نیز از بین می برد. در کنار این چالشها، حوادث غیر قابل پیش بینی، این تهدید را رقم می زند که هر لحظه امکان دارد یک کارآفرین به خاک سیاه بنشیند.
به نقل از پول نیوز، اما هر بحرانی چاره ای دارد و بحران سرمایه نیز با بیمه قابل مدیریت است و می توان با پرداخت مبالغی جزیی، سرمایه ای بزرگ را در برابر هرگونه حوادث بیمه کرد. این ظرفیت در حالی وجود دارد که بیشتر مردم اعتقادی به بیمه ندارند و آمار بیمه در کشور ما به 25 درصد هم نمی رسد. البته اگر بیمه های اجباری همچون شخص ثالث را کنار بگذاریم، آمار درصد بیمه در کشور فاجعه بار است.
برای آنکه صنعت بیمه نهادینه شود، نیازمند برنامه ریزی های اصولی است که نمونه آن را در قالب تفاهم نامه شرکت بیمه دی و خانه صنعت، معدن و تجارت دیدیم که هادی عبداللهی مدیرعامل بیمه دی و آرمان خالقی دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت کشور تفاهم نامه ای با هدف ارائه خدمات بیمه ای به جامعه صنعتگران امضا کردند.
مدیرعامل بیمه دی در آیین امضای این تفاهم نامه با تاکید بر اینکه بیمه دی آمادگی دارد تمامی خدمات بیمهای در رشتهها و محصولات متنوع را ارائه دهد گفت: یکی ازوظایف شرکتهای بیمهای، پذیرش ریسک و تقبل زیان بیمهشدگان از جمله قشر زحمتکش کارگر است تا این جامعه با امنیت روانی و آرامش خاطر به کار و فعالیت بپردازد.
هادی عبداللهی تاکید کرد: شرکت بیمه دی در راستای رسالت پذیرش ریسک و زیان بیمه شدگان، آماده ارائه خدمات خود به جامعه هدف خانه صنعت معدن و تجارت خواهد بود.
دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت نیز با اشاره به این تفاهمنامه گفت: با همكاری بيمه دی سعی خواهیم کرد بستری برای ارایه خدمت به صنعتگران فراهم کنیم.
آرمان خالقی افزود: خانه صنعت، معدن و تجارت پس از بررسیهای لازم از میان شرکتهای بیمهای، بیمه دی را با توجه به شاخصهایی همچون چابکی، سرعت و سهولت در انجام فرآیندهای بیمهگری، پرداخت به موقع خسارت به بیمهشده، رتبه یک در سطح توانگری و دارا بودن رتبه اول در صنعت بیمه برای ارائه خدمت به جامعه هدف خود انتخاب کرده و امیدوار است این تفاهمنامه به عقد قرارداد با شرکت بیمه دی بیانجامد.