اشتراک گذاری :
به نقل از پول نیوز، از هنگامی که نقش نیروی انسانی در موفقیت دستگاهها نمایان و اثبات شد، مفهوم سرمایه تغییر کرد و نیروی انسانی در اولویت قرار گرفت. اما مدیران دستگاههایی که اهمیت نیروی انسانی را درک و بر آن سرمایه گذاری کردند، موفقیت های چشمگیری بدست آوردند و آنهایی که بی توجه به نیروی انسانی، همچنان بر تفکرات سنتی تاکید داشتند و سرمایه، ماشین آلات و دیگر گزینه های تولید را محور قرار دادند و نیروی انسانی را گزینه آخر قرار دادند، تاوان این تفکرات خود را بسیار سنگین پرداخت کردند.
نکته بسیار مهم این است که مدیر یک مجموعه خود را از نیروی انسانی جدا نداند و بداند که اگر از نیروی انسانی به عنوان سرمایه یاد می شود، مدیران نیز به عنوان نیروی انسانی مطرح هستند و هرچقدر باور به نیروی انسانی بیشتر باشد، نقش آنها از مدیریت تا پایین ترین رده بیشتر به اثبات می رسد.
نیروی انسانی به واسطه توانمندی، تحصیلات و تجربه جایگاه بدست می آورد. بنابر این لازم است تمامی گزینه ها کنار یکدیگر قرار گیرند تا بهره وری به بهترین نقطه مطلوب برسد و اگر هر یک از گزینه ها به تنهایی در نیروی انسانی وجود داشته باشد و از دیگر گزینه ها محروم باشد، نمی توان انتظار تحول آفرینی داشت.
به عنوان نمونه مدیریت یک ظرفیت خدادادی است که در برخی انسانها به امانت گذاشته شده و باعث می شود تا یک فرد به عالیترین درجه در یک مجموعه یا کشور برسند ، اما هرگز به منصه ظهور نمی رسد، مگر آنکه فرد در شرایط لازم قرار گیرد و بتواند این ظرفیت خود را به نمایش بگذارد.
مدیرعامل بانک صنعت و معدن درک درستی از اهمیت نیروی انسانی دارد و برای آن اهمیت قایل است به همین دلیل از ادارات مدیریت امور برنامه ریزی و بهبود روشهای بانک بازدید کرد و این بازدید را بهانه ای برای تاکید بر تقویت نیروی انسانی گذاشت.
همچنین بخوانید: ساماندهی قطع برق با تسهیلات بانک صنعت و معدن
وی با تاکید بر اینکه برای تسهیل و تسریع امور بانک لازم بود ساختار بانک اصلاح و فرآیندهای غیر ضروری حذف شود گفت: باید برنامه محوری و ایجاد نظام انگیزشی مناسب در دستور کار قرار گیرد و برنامهای بنویسیم که هم مقبول باشد و هم خود ما به آن ایمان داشته باشیم، در این صورت برای اجرای آن تلاش خواهیم کرد، کارها از حالت رفع تکلیف خارج شده و برنامه های علمی و قابل اجرا مبنای تمامی فعالیت ها و اصول تمام کارهای ما در سازمان می شود.
نکته بسیار مهمی که باید همواره مورد توجه تمامی دستگاهها به ویژه بانکها قرار گیرد، استفاده از فناوری و نوآوری است، گزینه ای که بانک صنعت و معدن نیز به آن رسیده و شایان با اشاره به اینکه صنعت بانکداری پویا و در فضایی فعالیت می کند که تغییر و تحولات همگام با فناوری های نوین اتفاق می افتد گفت: برنامه ریزی برای پیشبرد اهداف بانک در بخش بانکداری دیجیتال و اتمام پروژه های مرتبط ضرورت دارد.
مدیرعامل بانک صنعت و معدن به تشریح برنامه ریزی موفق و کارآمد پرداخت و گفت: یک برنامه موفق با اهداف بلند مدت و روش های عملی و نوآورانه منطبق است.
وی گفت: برنامه موفق به قدری شفاف و قابل اجراست که همه از مدیران اجرایی تا کارکنان آن را درک کنند، به کار بندند و نقاط ضعف و قوت داخلی سازمان، فرصت ها و تهدیدهای خارج از سازمان در آن لحاظ می شود.