اشتراک گذاری :
از بین بردن زردی لیوان بعد از استفاده ی مکرر از آن ها واجب است. لیوان هایی که در آن ها چای یا قهوه مصرف می شود، بیشتر در معرض زردی و لکه قرار می گیرند. خوشبختانه با ترفند های خانگی که در خبرداری یادتان می دهیم می توانید به از بین بردن زردی لیوان کمک کنید.
زرد شدن لیوان و استکانها معمولاً به دلایل زیر رخ میدهد:
مصرف مداوم چای و قهوه میتواند باعث ایجاد لکههای زرد روی لیوان و استکان شود. ترکیبات موجود در چای و قهوه به مرور زمان به دیوارههای لیوان میچسبند و باعث تغییر رنگ میشوند.
آب سخت که دارای مقادیر بالای مواد معدنی مانند کلسیم و منیزیم است، میتواند باعث تشکیل رسوبات و لکههای زرد روی سطح لیوان و استکانها شود. این رسوبات به مرور زمان در اثر شستشو با آب سخت بیشتر میشوند.
اگر لیوانها بهطور کامل و بهموقع شسته نشوند، باقیمانده چای یا قهوه ممکن است خشک شده و باعث زرد شدن سطح آنها شود. همچنین استفاده از شویندههای نامناسب یا شستشوی سریع نیز میتواند باعث باقی ماندن لکهها شود.
استفاده از شویندههایی که برای تمیز کردن ظروف مناسب نیستند یا مواد شویندهای که قدرت کافی برای پاک کردن لکههای چای و قهوه ندارند، میتواند بهتدریج باعث ایجاد لکههای زرد شود.
قرار گرفتن لیوانها در معرض دمای بالا (مانند ماکروویو) و استفاده مداوم از آنها برای نوشیدنیهای گرم نیز ممکن است باعث تغییر رنگ و زرد شدن لیوانها شود.
برای از بین بردن زردی لیوان و استکان که به دلیل تجمع رسوبات چای، قهوه یا مواد معدنی به وجود میآید، میتوانید از روشهای خانگی زیر استفاده کنید:
برای پیشگیری از زرد شدن لیوانها و استکانها، میتوانید از روشهای زیر استفاده کنید تا از تشکیل لکههای چای، قهوه یا رسوبات جلوگیری کنید: