اشتراک گذاری :
خبرداری؟ معاونت فروش، توسعه و بازاریابی پتروشیمی مارون گفت: پتروشیمی مارون به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان آلفا-اولفینهای منطقه با تولید بیش از یک میلیون و 200 هزار تن محصولات پترشیمی، هم درعرصه داخل کشور و هم منطقه از جایگاه ویژهای برخوردار است.
سید محمدرضا نجفی اظهار کرد: ما سهم بسیار ارزشمندی در تامین صنایع پایین دستی داخلی و محصولات پلیاتیلن سنگین در انواع مختلف، داریم. همچنین محصولات پلیپروپیلن که در بیشتر جنبههای مختلف زندگی ما از محصولات بهداشتی و بیمارستانی گرفته تا قطعات خودرویی و نساجی را پوشش میدهد درنهایت کیفیت و با فرآیند قیمتگذاری وزارت صمت و بورس ایران به صورت پایدار به بازار عرضه میشود.
وی بابیان اینکه پتروشیمی مارون در حوزه صادرات و ارزآوری نیز نقش مستمر و فعالی دارد گفت: یکی از روشهای برندسازی، کیفیت محصول است که حضور مداوم در یک بازار با یک کیفیت مستمر و شیوههای علمی بازاریابی و بازار گردانی میتواند از یک شرکت و محصول یک برند بسازد.
نجفی ادامه داد: ما در پتروشیمی مارون با حضور در رویدادهای مهم بازرگانی که در سطح بینالمللی صورت میگیرد و با حضور فعال و با اتکا به بازرگانان خوب کشور توانستیم یک جایگاه قابل قبول در بازارهای جهانی به خصوص در منطقه اوراسیا (CIS) وکشور ترکیه و شرق اروپا و همچنین در کشورهای جنوب شرقی آسیا را کسب کنیم و نگاه ما فراتر از این مناطق است و امیدواریم بتوانیم سهم بیشتری از بازار جهانی را به مارون اختصاص دهیم.
معاونت فروش، توسعه و بازاریابی پتروشیمی مارون افزود: تحریمهای ناعادلانه علیه کشورمان روی همه بخشهای کشور تاثیرگذار بوده است؛ اما صنایع پتروشیمی و نفت و گاز به طور ویژهای از این تحریم ها تاثیر گرفته اند و باهمه تجربیات کشور ما در این صنعت، با مشکلات زیادی مواجه هستیم که مهمترین آن قطع ارتباط سیستم مالی کشورمان با دنیا است. اما با همه این اوصاف همچنان صنعت پتروشیمی ایران نه تنها در حفظ بقا موفق بوده؛ بلکه توانسته در بسیاری از مقاطع ارتقاع پیدا کند.
وی در ادامه گفت: امروز ما توانایی تولید حدود 80 تا 90 درصد تجهیزات مهم این صنعت در داخل کشور را داریم و دربخشهایی که نیاز به واردات هست، از طریق دور زدن تحریمها این اتفاق رخ میدهد ولی این امر مستلزم هزینه و زمانبر است و فرآیند رشد و توسعه را با کندی مواجه میکند؛ اما با همه این مشکلات، مارون حدود 350 میلیون دلار ارزآوری برای کشور دارد.
نجفی گفت: یک مسئله چالش برانگیز وجود دارد و آن بروکراسیهایی است که اخیرا ایجاد شده است و ما از مسئولان به ویژه سیاستگذاران بانک مرکزی تقاضا داریم که دست و پای پتروشیمیها را نبندند و باعث از بین رفتن مداومت تولید نشوند و با دید کارشناسانه بیشتری به مقوله پتروشیمیها و صنایع مادر توجه کنند و نگذاریم کالاهای ما در بنادر بمانند و اورهال و تعمیرات ما به تاخیر بیفتد.
وی خاطر نشان کرد: ما جز پتروشیمیهایی هستیم که به مشارکت مردم توجه ویژه ای داریم و اخیرا توانستیم با مشارکت بخش خصوصی دو طرحی که 10 سال در مراحل اولیه مانده بودند را به مرحله اجرا برسانیم .