اشتراک گذاری :
خبرداری؟ نایب رئیس اول کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: در بخش سرمایهگذاریهای صنعت بیمه نیازمند نوعی شراکت راهبردی هستیم تا به صنعت بیمه کمک کند به تدریج از حصار تحریم چیده شده پیرامون اقتصاد ایران عبور کنیم.
مهدی طغیانی در پنل تخصصی «سرمایهگذاریهای بلندمدت در صنعت بیمه» که در نمایشگاه کیشاینوکس برگزار شد، افزود: باید به این نکته اشاره کرد که در برنامه هفتم توسعه بحث ترانزیت مطرح است و صنعت بیمه میتواند از این فرصت استفاده کند؛ چون ایران در چهار راه سیاسی ترانزیت منطقه قرار دارد.
وی تعریف روابط بلندمدت با بیمهگذاران شرق آسیا و جذب سرمایههای آنها در بخش صنعت بیمه، اهمیت بحث فناوری در صنعت بیمه و حرکت به سمت جذب سرمایهگذاریهای خارجی و تعریف نوعی شراکت راهبردی در حوزه مدیریت ریسک با بخشی از کشورهای جهان را به عنوان چشمانداز صنعت بیمه برشمرد و بر رشد روزافزون سرمایهگذاریهای صنعت بیمه در کشور تأکید کرد.
طغیانی با اشاره به اینکه در حدود ۱۲۱ همت، سهم سرمایهگذاری شرکتهای بیمه است که بخش قابل توجهی از آن در بانکها به عنوان سپرده، ۳۶ درصد آن در شرکتهای بورسی و فرابورسی و رقم اندکی نیز به صندوقهای سرمایهگذاری و تسهیلات به اشخاص اختصاص داده شده است، عنوان کرد: مسئله امروز کشور در بحث تحریم و اقتصاد را باید ورای اتفاقات و رویدادها مورد بررسی قرار داد و نیز نقش و تأثیر سایر متغیرها را در ارزیابیهای بلندمدت خود به ویژه در بحث سرمایهگذاری لحاظ کنیم.
این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در ادامه با تأکید بر اینکه در نظم جدید اقتصادی باید به سمت ظرفیتهای کشور با نگاه به روابط با کشورهای پیرامون و همسایه حرکت کنیم و یک نوع شراکت راهبردی با شرق و همسایگان را برای کشور تعریف کنیم از همه فعالان حوزه بخش مالیِ کشور اعم از بانک، بیمه و بازارهای سرمایه خواست که در این «جایابی مالی» نقش خود را به درستی ایفا کنند.
در ادامه برگزاری این پنل تخصصی سید رسول تاجدار کارشناس بازارهای مالی بر ضرورت توجه ویژه شرکتهای بیمه به بحث سرمایهگذاریهای بلندمدت، تأکید کرد گفت: شرکتهای بیمه به این دلیل که اساسا سرمایهگذاری، امری تخصصی است و به نوعی فراتر از تخصص یک بحث بیمهای و صنعت بیمه است، باید به سمت یک نهاد مالیِ واسط حرکت کنند تا امر سرمایهگذاری را به صورت مطلوب برای آنها مدیریت کند.
وی با بیان اینکه بسیاری از شرکتهای بیمه طی یک دهه اخیر به سمت نهادهای مالیِ واسط برای مدیریت سرمایهگذاریهایشان حرکت کرده و توانستهاند موفقیتهای قابل توجهی نیز کسب کنند، افزود: البته باید این نکته را نیز در نظر داشت که تحقق امر یاد شده نیازمند برنامهریزی و اصلاح قوانین است.
تاجدار در خصوص موانع سرمایهگذاری در صنعت بیمه کشور و انتظارات صنعت بیمه از نقش مجلس و دولت در این حوزه، اظهار داشت: مجلس شورای اسلامی، نگاه اجتماعیِ صرف به بحث بیمه دارد و به نظر میرسد ارتباط مجلس و دولت با شرکتهای بیمه نیازمند تغییر است.