طرح «نفیس» بانک مسکن رونمایی شد

اشتراک گذاری :

خبرداری؟ بانک مسکن که همواره حامی متقاضیان خانه در سراسر کشور بوده و با تسهیلات پرداختی خود بسیاری از مستاجران را صاحب‌خانه کرده است؛ تسهیلات متنوعی را در اختیار مشتریان خود قرار می‌دهد.

یکی از انواع حساب‌های سپرده سرمایه‌گذاری بانک مسکن، حساب ممتاز است که علاوه بر پرداخت سود به مشتری، اوراق حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن (یا همان اوراق ممتاز که با نماد تسه در بازار فرابورس نمایش داده می شود) تخصیص داده می شود.

جالبی این نوع حساب در این است که بر اساس وضعیت درآمدی، عقاید، سلایق و نوع فعالیت افراد در انواع متنوعی ارائه می شود تا بخش بیشتری از نیازهای مشتریان را پوشش دهد.

حساب ممتاز شامل چند دسته است که برای افراد با شرایط مختلف دسته‌بندی شده است.

طرح «نفیس» یکی از این دسته‌ها است. سپرده‌ سرمایه‌گذاری كوتاه‌مدت ویژه 6 ماهه طرح نفیس، به صورت 6 ماهه قابل افتتاح بوده و نرخ سود علی‌الحساب این سپرده در پایان هر ماه به حساب واسطه مشتری، واریز می‌شود.

نرخ سود علی‌الحساب (سالانه) این نوع سپرده 11 درصد در نظر گرفته شده است و ضریب تخصیص اوراق (سالانه) نیز 40 درصد است.

حداقل مبلغ جهت افتتاح و جلوگیری از فسخ حساب در مناطق جغرافیایی متفاوت است.

این مبلغ برای اشخاص حقیقی در شهر تهران 5 میلیارد ریال و برای اشخاص حقوقی 50 میلیارد ریال است.

در مراكز استان‌ها و شهرهای بالای 200 هزار نفر جمعیت نیز اشخاص حقیقی می‌توانند با سرمایه 4 میلیارد ریال و اشخاص حقوقی با آورده 40 میلیارد ریال در این طرح شرکت کنند.

حداقل موجودی برای پیوستن به طرح نفیس در سایر شهرها برای اشخاص حقیقی 3 میلیارد ریال و برای اشخاص حقوقی 30 میلیارد ریال در نظر گرفته شده است.

مابه‌التفاوت نرخ سود (تا 17 درصد) در تاریخ سررسید به حساب واسطه مشتری واریز خواهد شد.

اوراق ممتاز از ماه اول تا ماه سوم به صورت ماهانه تخصیص داده می شود و 3 ماه باقی مانده به صورت یکجا در ماه چهارم تعلق خواهد گرفت.

پیشرو در خدمات بانکی

بانک مسکن یکی از قدیمی‌‎ترین بانک ایرانی است که در سال ۱۳۱۷ بانک رهنی با مشارکت وزارت دارایی وقت و بانک ملی ایران با سرمایه 200 میلیون ریال به عنوان بانک تخصصی در امر مسکن و ساختمان تاسیس و از آغاز سال ۱۳۱۸ رسماً فعالیت خود را آغاز کرد.

موضوع فعالیت بانک رهنی را‌ موضوعات بانکی مرتبط با امر مسکن تشکیل می داد. پرداخت تسهیلات در برابر رهن اموال غیر منقول با هدف خرید، ‌احداث، تکمیل، ‌تعمیر و اعطای اعتبار به شرکت های ساختمانی بخش عمده فعالیت بانک را تشکیل می داد. بانک از همان بدو تاسیس، اعطای وام های ساختمانی را مشروط به ارایه نقشه مصوبه شهرداری نمود و در هر فرصتی توسط مهندسین خود، صاحبان ساختمان را در امور ساختمانی ارشاد می نمود و در نتیجه خانه هایی که با کمک مالی بانک رهنی ایران برپا می گردید خانه هایی محکم و مجهز بود.

پس از پیروزی انقلاب اسلامی، بانک مسکن در سال ۱۳۵۸ براساس طرح ادغام بانک ها از ادغام بانک های رهنی ایران، ساختمان، ‌شرکت سرمایه گذاری های ساختمانی بانک های ایران و ۱۳ شرکت پس انداز و وام مسکن تشکیل شد. ‌طیف غالب ترکیب جدیدی که تحت عنوان بانک مسکن فعالیت های بانکی خود را در بخش ساختمان و مسکن آغاز نمود، را از هر حیث بانک رهنی ایران تشکیل می داد.

در حال حاضر بانک مسکن با شبکه گسترده خود در سطح کشور به عنوان بنگاه اقتصادی معتبر علاوه بر تولید واحدهای مسکونی، در جهت اعطای تسهیلات و خدمات بخش مسکن و سایر امور بانکی فعالیت می‌کند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *