انتقاد بی‌محابا از رئیس جمهور در رسانه ملی/ صدا و سیما سناریوهای شکست خورده خود را ادامه می‌دهد؟(+ فیلم)

اشتراک گذاری :

خبرداری؟ چندی پیش در برنامه «به اضافه یک» که با رویکرد بررسی عملکرد دولت چهاردهم از شبکه سه، صدا و سیما منتشر شد مهمان‌های برنامه به انتقاد از مسعود پزشکیان و دولتش پرداختند که با واکنش‌های زیادی در شبکه‌های اجتماعی روبرو شد.

یکی از مهمانان این برنامه که با ماهیت پزشکیان به عنوان رئیس جمهور کشور مشکل داشت با انتقادات تند و حتی ناروایی به دولت حمله کرد که حتی مجری صدا و سیما نیز در مقابل او ایستاد و حرف‌های وی را نادرست عنوان کرد.

هرچند جای چنین برنامه‌های انتقادی چند سالی است که در صدا و سیما خالی است؛ اما سوال اینجاست که چرا در دولت چهاردهم که به تازگی به طور رسمی مستقر شده، دوباره شاهد برگزاری برنامه‌های انتقادی از دولت هستیم. برنامه‌هایی که در دولت سیزدهم هرگز از این رسانه ملی ضبط و پخش نمی‌شد.

عملکرد صدا و سیما در چهل و اندی سال گذشته نشان داده که حداقل از دولت محمد خاتمی به بعد هرگز رویکر بی‌طرفی نداشته و همیشه در تلاش بوده تا به صورت میلی دولت‌ها را ستایش یا سرزنش کند. سناریوی شکست خورده‌ای که بارها مردم در انتخابات نشان دادند که پاسخگو نیست؛ اما همچنان این رسانه که واژه «ملی» را هم به یدک می‌کشد، اصرار بر تکرار آن دارد.

با شناختی که از صدا و سیما می‌رود؛ قطعا «به اضافه یک» اولین و آخرین برنامه انتقادی از دولت چهاردم نخواهد بود و به مراتب در بخش‌های مختلف از خبر گرفته تا حتی سریال‌های ایرانی شاهد تکرار این ماجرا خواهیم بود و تا روزی که این دولت برسر کار است در دانشگاه‌ها، رسانه‌ها و حتی کوچه و خیابان، گروهی دولت را به عنوان یک سیبل در نظر گرفته و انتقادهای خود را بی‌محابا به طرف آن پرتاب می‌کنند.

گرچه عملکرد صدا و سیما در حمایت و یا انتقاد از دولت‌ها کاملا متفاوت و دلبخواه بوده است؛ اما به نظر می‌رسد دولت چهاردهم از همین ابتدای راه مورد توجه مسئولان این رسانه قرار گرفته است.

انتقادهایی که در شبکه‌های اجتماعی بر این عملکرد صداوسیما وایرال شده است، بیانگر نارضایتی مردم از برخورد سلیقگی مسئولان این رسانه دارد.

بسیاری از کابران معتقدند که وحید جلیلی (برادر سعید جلیلی) قائم‌مقام رئیس سازمان صداوسیما، دستی بر آتش پخش برنامه‌های انتقادی در رسانه ملی دارد و او را متهم به «بی سوادی رسانه‌ای» می‌کنند.

این در حالی است که رهبر انقلاب بارها و بارها دولت چهاردهم به ریاست دکتر پزشکیان را مورد حمایت قرار داده و تایید کردند و از همه نهادها خواستند تا دولت جدید را یاری کنند.

وحید جلیلی که دانش آموخته دانشگاه امام صادق(ع) است در زمینه فرهنگ معتقد به مدیریت دستوری است و کار فعالیت‌های فرهنگی را تبلیغ گفتمان نظام و توسعه نفوذ ولایت فقیه دانسته است.

وی در سال ۲۰۱۹ که از جمله چهره‌های مؤثر در شبکه افق بود، انتقادهای شدیدی را متوجه صدا و سیما و نسل پیرتر محافظه‌کاران کرد. از جمله حسین محمدی، اعضای دفتر رهبر، را مورد انتقاد قرار داد و «گروه مافیایی حاکم» را به فساد متهم کرد و گفت آنها نتوانسته‌اند خواسته‌های رهبر جمهوری اسلامی ایران را محقق کنند.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *