سرعت اینترنت باز هم افزایش یافت / چرا مردم از وضعیت اینترنت همچنان ناراضی هستند؟

اشتراک گذاری :

خبرداری؟ آخرین شاخص‌های آماری بخش ارتباطات نشان می‌دهد ضریب نفوذ اینترنت سیار در زمستان ۱۴۰۲ از ۱۳۲ درصد و ضریب نفوذ تلفن همراه از ۱۷۹ درصد عبور کرده است.

آخرین گزارش سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مربوط به شاخص‌های آماری بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات در زمستان ۱۴۰۲ است که نشان می‌دهد اکنون ۱۵۲ میلیون و ۷۵۵ هزار و ۲۰۹ نفر، مشترک تلفن همراه در کشور هستند که نسبت به مدت زمان مشابه در سال ۱۴۰۱ حدود ۳.۴ درصد رشد داشته است.

تعداد مشترکین پهن‌باند سیار در زمستان ۱۴۰۲ به ۱۱۲ میلیون و ۶۴۴ هزار و ۶۰۶ نفر رسیده است که رشد این بخش نسبت به زمستان ۱۴۰۱ عدد ۷.۱۰ بوده است.

مشترکین تلفن و اینترنت ثابت هر ۲ نسبت به زمستان ۱۴۰۱ با کاهش مواجه شده‌اند. در بخش مشترکین تلفن ثابت با ۱.۷۷ درصد کاهش به ۲۸ میلیون و ۷۶۳ هزار و ۵۱ مشترک رسیده‌ایم. مشترکان پهن‌باند ثابت نیز اکنون با ۰.۰۵ درصد کاهش به ۱۱ میلیون و ۴۹ هزار و ۶۹ نفر رسیده است.

این آمار نشان می‌دهد که ضریب نفوذ پهن‌باند سیار در زمستان ۱۴۰۲ از ۱۳۲ درصد و ضریب نفوذ تلفن همراه از ۱۷۹ درصد عبور کرده است.

بخشی دیگر این گزارش مربوط به تعداد خانوار تحت پوشش فیبرنوری است. در سه ماهه پایانی سال گذشته تعداد خانوارهای تحت پوشش فیبرنوری به ۷ میلیون و ۷۹ هزار و ۵۴۲ نفر رسیده‌اند. تعداد شهرهای دارای پوشش در این بازه زمانی ۳۳۷ شهر است. شهرهای دارای پوشش زیر ۳۰ درصد به ۱۷۱ شهر رسیده است. شهرهای بین ۳۰ تا ۶۰ درصد پوشش اکنون ۴۷ شهر هستند و ۱۱۹ شهر نیز بالای ۶۰ درصد پوشش دارند.

چرا کاربران از سرعت اینترنت راضی نیستند؟

علاوه‌بر آمارهای ارائه شده، وزیر ارتباطات و دیگر مسئولان زیرساخت کشور، همواره روند توسعه شبکه ارتباطات کشور را رو به جلو عنوان می‌کنند و هر از چندگاهی از افزایش سرعت اینترنت خبر می‌دهند. اما از سوی دیگر کاربران سرعت اینترنت را راضی کننده نمی‌داند و معتقدند که وضعیت اینترنت هرروز بدتر می‌شود.

محمد والی کارشناس فناوری اطلاعات در این باره به خبرنگار خبرداری گفت: تعریف اینترنت برای مسئولین و عموم مردم متفاوت است؛ مسئولین اینترنت بدون فیلتر را ملاک خود قرار می‌دهند؛ اما عموم مردم سایت‌ها و پلتفرم‌های فیلتر شده را به عنوان اینترنت به رسمیت می‌شناسند.

وی ادامه داد: به عنوان مثال ممکن است مسئولان از افزایش سرعت اینترنت خبر دهند، اما مردم برای دسترسی به اینستاگرام با مشکلات بیشتر و سرعت کمتری مواجه شوند و این درحالی است که دسترسی به پلتفرم روبیکا با سرعت بیشتری انجام می‌شود.

والی افزود: به همین دلیل است که در این رابطه هم مسئولان درباره افزایش سرعت اینترنت حرف درستی می‌زند و هم مردم سرعت اینرنت را کندتر احساس می‌کنند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *