اشتراک گذاری :
خبرداری؟ بانک سپه به عنوان نخستین بانک ایرانی، بارها و بارها نشان داده که از اقشار مختلف جامعه حمایت میکند.
به عنوان مثال میتوان به فعالیتهای اخیر این بانک در حمایت گسترده از زائرین اربعین حسینی اشاره کرد که از ارائه ارز به زوار تا انواع خدمات بانکی در پایانههای مرزی به بهترین نحو ممکن، توسط بانک سپه انجام گرفت که این هدف با برنامهریزیهای دقیق و ریزبینیهای مدیران این بانک محقق شد.
این بانک از ابتدای طرح فروش ارز اربعین تا پایان طرح مبلغ 40 میلیارد و 37 میلیون و 650 هزار و 50 دینارِ عراق به 223 هزار و 634 نفر از زائران اربعین حسینی ارز ارائه کرده است.تعداد 194 هزار و 87 زائر اربعین حسینی نیز به صورت غیرحضوری و از طریق پیام رسان روبیکا، مبلغ 34 میلیارد و 668 میلیون و 650 هزار دینار عراق از بانک سپه ارز دریافت کرده اند.
آمار و ارقام نشان میدهد که بانک سپه در پرداخت انواع تسهیلات نیز به خوبی عمل کرده است و توانسته در این عرصه نیز روسفید باشد.
این بانک در سال گذشته در حوزه تسهیلات تکلیفی مبلغ 289 هزار و 11 میلیارد و 887 میلیون ریال در قالب 201 هزار و 762 فقره تسهیلات در حوزههای قرضالحسنه ازدواج، فرزندآوری، اشتغالزائی، کمک ودیعه مستاجران، قانون جهش تولید مسکن، حوادث قهری و غیره پرداخت کرده است.
بانک سپه در سال 1402 به 66 هزار و 461 پرونده به مبلغ 137 هزار و 333 میلیارد و 10 میلیون ریال تسهیلات قرضالحسنه ازدواج با کارمزد 4 درصد پرداخت کرده است. این در حالی است که در حوزه تسهیلات قرضالحسنه فرزندآوری، بانک سپه در مدت اشاره شده 28 هزار و 113 میلیارد و 520 میلیون ریال برای 44 هزار و 363 فقره پرونده اختصاص داده است.
طرح جدید بانک سپه در اعطای وام قرض الحسنه اموال
عضو هیات مدیره بانک سپه، ایده جدیدی برای ارائه وام قرض الحسنه اموال (منقول و غیرمنقول) در راستای جهش تولید ارائه کرد.
دکتر پرتوافکنان اظهار کرد: با توجه به بند 2 اصل 43 قانون اساسی مبنی بر تامین امکانات و شرایط لازم برای کسانی که قادر به کار هستند ولی وسایل و امکاناتش را در اختیار ندارند، با لحاظ افزایش قیمت امکانات و تجهیزات برای شروع به کار و عدم پوشش سقف لازم قرضالحسنه از طریق وام بدون بهره، میتوان برای این دسته از افراد با توجه به ظرفیت وسیع عقد قرض و اجازه قرض مال و تعریف مال که صرفا وجه نقد نیست؛ زمینه ایجاد اشتغال و جهش تولید را فراهم کرد.
بیشتر بخوانید: خدمترسانی بانک سپه به زائران اربعین شبانهروزی شد
به گفته وی در این طرح مردم، سازمان ها، دولت و بانکها میتوانند اموال و داراییهای خود از قبیل زمین، مسکن، ماشین آلات، تجهیزات و غیره که راکد بوده و مورد نیاز کارآفرینان که توان انجام کار دارند را در قالب عقدقرض تهیه و از طریق بانکها و یا ایجاد سازمان و نهاد مدیریت قرضالحسنه اموال، در اختیار آنان قرار دهند.