گوگل اعلام کرد

ربات‌چت‌های هوش مصنوعی قابل اعتماد نیستند

اشتراک گذاری :

خبرداری؟ گوگل به کارمندان خود هشدار داد از کدهای ایجاد شده توسط روبات‌چت هوش مصنوعی خود، Bard استفاده نکنند. به گزارش رویترز، البته این هشدار فقط مخصوص کارمندان نیست؛ گوگل حتی به کاربران خودش نیز توصیه کرده است که اطلاعات حساس را در مکالمات خود با بارد وارد نکنند. سایر شرکت‌های بزرگ به‌طور مشابه به کارکنان خود نسبت به افشای اسناد یا کدهای اختصاصی هشدار داده و استفاده از سایر روبات‌های چت هوش مصنوعی را ممنوع کرده‌اند. با این حال، هشدار داخلی در گوگل این نگرانی را ایجاد می‌کند که ابزارهای هوش مصنوعی ساخته شده توسط این شرکت‌ها با نقض حریم خصوصی قابل اعتماد نیستند؛ به‌خصوص اگر خود سازندگان به‌دلیل خطرات حریم خصوصی و امنیتی از آنها استفاده نکنند.

اخطار عدم‌استفاده مستقیم از کدها هنگام استفاده از روبات‌چت بارد از سوی گوگل، ادعای آنها درباره کمک این روبات به بهره‌وری چت توسعه‌دهندگان را نقض می‌کند. مسئول جست‌وجو و تبلیغات گوگل در این‌باره گفت که ممنوعیت استفاده داخلی آن به این دلیل است که بارد می‌تواند پیشنهادهای کد ناخواسته را ارائه دهد. مشکلات به‌طور بالقوه می‌توانند منجر به برنامه‌های باگ‌دار یا نرم‌افزارهای پیچیده شوند که برای توسعه‌دهندگان نسبت به زمانی که اصلا از هوش‌مصنوعی برای کدنویسی استفاده نمی‌کردند، زمان بیشتری برای رفع آنها ببرد. نوئانس، یک توسعه‌دهنده نرم‌افزار تشخیص صداست که توسط مایکروسافت خریداری شده است. این توسعه‌دهنده هفته گذشته متهم به ضبط و استفاده بدون اجازه از صدای افراد شده است. 3نفر از این شرکت شکایت و آن را به نقض قانون نفوذ به حریم خصوصی کالیفرنیا متهم کردند. این قانون بیان می‌کند که کسب‌وکارها نمی‌توانند بدون رضایت صریح کتبی، ارتباطات مصرف‌کننده را شنود یا ضبط کنند. شاکیان ادعا می‌کنند که نوانس در حال ضبط صدای افراد در تماس‌های تلفنی با مراکز تماس است.

Nuance در پس‌ زمینه تماس به صدای مشتری گوش می‌دهد در حالی که کاربران کاملا از تعامل ناآگاهانه با یک شرکت شخص ثالث بی‌خبرند. فرایند تجزیه و تحلیل یکی از اجزای اصلی مجموعه امنیتی بیومتریک کلی نوانس است. طبق مدارک دادگاهی اگر این نقض حریم خصوصی از سوی این توسعه‌دهنده کنترل نشود، شهروندان کالیفرنیا در معرض خطر تجزیه و تحلیل ناآگاهانه صدایشان و استخراج داده‌ها توسط اشخاص ثالث قرار می‌گیرند.

آزمایشگاه هوش مصنوعی DeepMind گوگل نمی‌خواهد دولت ایالات متحده آژانسی را راه‌اندازی کند و به‌طور منحصربه‌فرد روی تنظیم هوش مصنوعی متمرکز باشد. هوش مصنوعی مسائل منحصر به فردی را در خدمات مالی، مراقبت‌های بهداشتی و سایر صنایع تحت نظارت ارائه خواهد کرد. این فناوری بهتر از یک آژانس نظارتی جدید که قوانین بالادستی را منتشر و اجرا می‌کند، کار می‌کند. با این حال مشکلاتی دارد که نیازمند قانونگذاری است. مقامات ارشد فناوری کشورهایی که در زمینه هوش مصنوعی حاکمیت دارند نسبت به این قانونگذاری در تلاش هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *