رشد چشمگیر توسعه بیمه پاسارگاد در بین شرکت‌های بیمه‌ای

اشتراک گذاری :

خبرداری؟ بیمه پاسارگاد به عنوان یکی از برترین بیمه‌های کشور توانسته نام خود در صنعت بیمه را با قدرت حک کند.

این شرکت به منظور عرضه خدمات بیمه‌ در زمینه بیمه‌های زندگی و غیرزندگی و کسب سود متوازن و همسو با مصالح و منافع ملی توسط گروه مـالی پاسـارگاد تأسیس شد. بیمه پاسارگاد در سال 1385 با سرمایه ۴۵۰ میلیارد ریال که ۵۰ درصد آن پرداخت شده بود، در اداره ثبت شرکت‌ها و مؤسسات غیرتجاری تهران به ثبت رسید و پروانه فعالیت خـود را در کلیـه رشتــه‌های بیمه‌ای از بیمه مرکـزی دریافت و نخسـتین بیمه نامه، فعالیت رسمی خود را آغاز کرد.

بیمه پاسارگاد دربیست‌و‌ششمین دوره همایش شرکت های برتر ایران (IMI100) که به همت سازمان مدیریت صنعتی برگزار می‌شود توانست در بین ۱۰۰ شرکت برتر از نظر میزان فروش قرار گرفت.

این شرکت طی سال‌های فعالیت خود با بهره مندی از شبکه گسترده فروش، کارشناسان متخصص و کارآزموده صنعت بیمه در سراسر کشور صنعت بیمه کشور را متحول کرد و و توانست با افزایش تعداد شعب ، بر میزان خدمات‌دهی خود بیفزاید و از سوی دیگر در بحث اشتغال‌زایی و جذب نیرو در کشور تاثیر مثبتی داشته باشد.

رشد توسعه این شرکت بیمه‌ای همچنان با سرعت در حال پیشروی است و این شرکت در مجمع عمومی عادی سالیانه منتهی به سال 1402 به خوبی درخشید.

بیمه پاسارگاد از جمله شرکت‌های بیمه‌ای است که کمترین حجم مطالبات را دارد؛ زیرا ۵۰ درصد پرتفوی این شرکت بیمه ای به بیمه های زندگی اختصاص دارد و همچنین بخش دیگر پرتفوی این شرکت به بیمه نامه های شخص ثالث و سایر رشته ها است.

بخشی از سرمایه گذاری‌های این شرکت مربوط به دارایی های مولد است که بازدهی مطلوبی را به همراه داشته است، تقریبا ۷۳ درصد از سرمایه گذاری های بیمه پاسارگاد در این بخش انجام شده که شامل سپرده های بانکی، سرمایه گذاری در بازار سرمایه و تسهیلات اعطایی است.

پیش بینی می‌گردد که شرکت بیمه پاسارگاد برای سال ۱۴۰۳ رشد ۴۰ درصدی نسبت به حق بیمه سال گذشته را تجربه کند که بخشی از آن مربوط به عملیات اصلی شرکت و بخش دیگر آن مربوط به تاکید بر بیمه های تکمیلی و بازنشستگی و طرح جامع منازل مسکونی خواهد بود.

بیمه پاسارگاد با داشتن سهم ۵.۵ درصدی از بازار بیمه رتبه چهارم را در بین شرکت‌های بیمه‌ای به خود اختصاص داده است و در مقابل سهم بازار یکی از کم ریسک ترین شرکت های صنعت بیمه نیز به شمار می‌آید.

نسبت توانگری این شرکت به ۳۲۰ درصد رسیده ، در حالی که در آخرین بررسی های بیمه مرکزی برای سال ۱۴۰۲ نسبت توانگری این شرکت ۲۹۶ درصد ثبت شده بود و این رویه به دلیل داشتن سرمایه مناسب، سود انباشته قابل قبول و بالا افزایش حق بیمه و داشتن ذخایر مناسب و نسبت خسارت مناسب بوده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *