اشتراک گذاری :
خبرداری؟ مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان گفت: در حال حاضر امکان استفاده از ارز صادراتی فراهم شده است و مجموعههایی مثل فولاد مبارکه امکان استفاده از ارز صادراتی خود را دارند، ولی سیکل فعلی برای تولیدکننده طولانی، زمانبر و آزاردهنده است و باید این سیکل کوتاه شود تا امور تولیدکنندگان تسهیل شود.
محمدیاسر طیبنیا طی یک نشست خبری درحاشیه نمایشگاه ایران متافو اظهار کرد: با ظرفیت ۴۸ میلیون تنی و تولید ۳۲ میلیون تنی و مصرف ۲۰ میلیون تنی، باید صادرات را جدی بگیریم و تولید را به سمتی سوق دهیم که امکان صادرات فراهم باشد. اگر گلوگاهها برطرف شود، رسیدن به تولید ۴۰ میلیون تن کار سختی نیست، اما زیرساختهای بنادر، خطوط ریلی و جادهای این ظرفیت را ندارند و بازارهای صادراتی نیز در شرایط تحریمی با محدودیتهایی همراه است.
وی ادامه داد: در ۶ ماهه نخست امسال، در صنعت فولاد کاهش صادرات را شاهد بودیم و قیمتهای جهانی نیز در پایینترین سطح خود قرار داشت و با کاهش صادرات مواجه شدیم. اگر بخواهیم صادرات افزایش یابد، باید اعتمادسازی کنیم و قوانین صادراتی ما نیز تسهیل شود.
طیبنیا همچنین به سودآوری شرکتهای فولادی اشاره کرد و گفت: در ۶ ماهه نخست سال جاری، بین شرکتهای فولادی بهجز یکی دو مورد، تماماً کاهش سودآوری نسبت به ۶ ماهه سال قبل داشتند، در حالی که فولاد مبارکه با رشد سودآوری همراه بوده است.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در بخش دیگر از سخنان خود اظهار کرد: فولاد مبارکه به دنبال ناترازی موجود در شرکت، توسعه متوازن را از سال گذشته رویکرد اصلی خود قرار داده و پروژههایی را در این زمینه اجرا کرده است.
طیبنیا، گفت: در این زمینه در گام نخست بحث ناترازی انرژی را در اولویت قرار داده و به سرعت دو نیروگاه ۹۱۴ مگاواتی سیکل ترکیبی و ۶۰۰ مگاواتی خورشیدی را در دستور کار قرار داد، تاکنون ۶۱۴ مگاوات برق از نیروگاه سیکل ترکیبی و ۲۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی وارد مدار شده است.
وی افزود: مطالعات پروژه نیروگاه ۲۰۰ مگاواتی بادی در منطقه خواف نیز از ۹ ماه گذشته انجام شده است، با بهرهبرداری کامل از این نیروگاهها، برق گروه فولاد مبارکه به صورت کامل تامین خواهد شد و حتی بخشی از نیاز شبکه را نیز تامین خواهیم کرد.