اشتراک گذاری :
دکتر محمدیاسر طیبنیا افزود: همه ما باید به عنوان صنعتگر به سمت صنعت سبزحرکت کنیم. البته حرکت به سمت صنعت سبز هزینهزا خواهد بود و در دنیا هم دولت ها به جهت ترغیب شرکت ها برای حرکت به سمت الزامات محیط زیستی و حرکت به سمت تبدیل شدن به صنعت سبز مزیتهایی را ایجاد میکند.
وی ادامه داد: معافیتهای مالیاتی میتواند یک سری مزیت ها را برای شرکت ها برای حرکت به سمت صنعت سبز داشته باشد.
طیبنیا افزود: درحال حاضر صنعت فولاد سه تا چهار ماه از سال را برق ندارد و امسال هم زمزمههای قطعی گاز را داریم و در این شرایط این صنعت با توجه به رقابتهای جهانی فشار زیادی به این صنعت آورده و صنعت فولاد نمیتواند از ظرفیتهای خود کامل استفاده کند.
وی گفت: سال گذشته تورمی که در کشور داشتیم حداقل ۴۰ تا ۵۰ درصد بود و درحالی که میانگین قیمتهای زنجیر فولاد ۱۰درصد هم افزایش نداشته است، در چنین شرایطی نمیتوانیم خیلی انتظار داشته باشیم که در حوزه صنعت سبز هم اتفاقات بزرگی رخ دهد.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اظهار کرد: از سوی دیگر هزینههای تولید به طور مداوم در حال افزایش است و درچنین شرایطی ما میتوانیم هزینههای صنعت سبز را هم بپذیریم؟
وی ادامه داد: ما در سیاستهای خود در بخش صنعت فولاد، باید تسهیلگری کنیم تا شرکتها به طور داوطلبانه به سمت صنعت سبز حرکت کند.
طیبنیا افزود: از سوی دیگر یک نهضت فرهنگی باید در کشور اتفاق بیفتد؛ یعنی اگر ما بخواهیم مباحث مرتبط با صنعت سبز جدی گرفته شود از مردم تا مسئولین باید الزاماتش را درک کنند که متاسفانه هنوز در کشور ما این موضوع رخ نداده است.
وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر در کشور ما مردم و مسئولین توجه زیادی به مصرف و صرفهجویی در انرژی ندارند و این موضوع نیاز به فرهنگسازی دارد.