امنیت، سرعت و کیفیت پاشنه آشیل خدمات بیمه پاسارگاد

اشتراک گذاری :

خبرداری؟ حملات سایبری هرروز گسترده‌تر می‌شود و براساس آمار تنها در یک ماه نخست سال 2024 تعداد این حملات به 16 میلیارد و 742 هزار مورد رسیده است و براساس پیش‌بینی متخصصان امنیتی هر 39 ثانیه یک حمله سایبری در جهان  اتفاق می‌افتد.

گذرواژه‌ها را می‌توان یکی از مهم‌ترین خطرات امنیتی برای مشاغل به حساب آورد. نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که 65 درصد افراد گذرواژه‌های تکراری را در حساب‌های کاربری خود استفاده می‌کنند. تقریباً نیمی از آنها پس از یک سال و حتی پس از نفوذ رخنه‌گرها به آن، گذرواژه خود را تغییر نداده‌اند.

متخصصان، نقایص اساسی گذرواژه‌ها را تعدد و فراموشی آنها، سرقت، حملات صیادی (Phishing) و جستجوی کورکورانه ذکر می‌کنند. از دیگر مشکلات کاربردی نیز می‌توان سختی تایپ گذرواژه در تلفن‌‌های همراه را نام برد. بنابراین راه حل حذف گذرواژه‌‌ها به منظور حفظ امنیت را باید جدی گرفت.

لزوم ارتقای سطح امنیت نهادها و شرکت‌ها

متخصصان امنیت سایبری هشدار داده‌اند که بخش زیادی از حملات مربوط به سطح پایین امنیت در شرکت‌ها و نهادهای مختلف است و به همین دلیل این نهادها باید اهمیت ویژه‌ای به این موضوع دهند.

بیمه پاسارگاد اهمیت زیادی برای استفاده از خدمات نوین قائل است و مسئولان این شرکت همیشه تلاش کرده‌اند تا از بروزترین سرویس‌های روز دنیا در ارائه خدمات خود استفاده کنند.

این موضوع باعث شده تا این شرکت بیمه‌ای خدمات باکیفیت همراه با سرعت و امنیت را در اختیار مشتریان خود قرار دهد.

به تازگی نیز قاسم نعمتی معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات بیمه پاسارگاد درباره لزوم استقرار سیستم مدیریت امنیت اطلاعات و ارتقا استانداردهای امنیت شبکه و دسترسی به اطلاعات در بیمه پاسارگاد گفت: با توجه به تغییرات رخ داده در سبک زندگی و فراگیر شدن اکوسیستم فناوری اطلاعات در کسب و کارها باید امنیت در این فضا برقرار باشد. امنیت به لحاظ حجم ارتباطات بر بستر فضای مجازی برای بنگاه‌های اقتصادی حایز اهمیت است. چرا که نشت اطلاعاتی در اکوسیستم فناوری اطلاعات موجبات هزینه‌های آتی برای کسب و کارها را به همراه خواهد داشت و مستقیما بر اعتبار و اعتماد به آنها موثر خواهد بود.

نعمتی در ادامه گفت: با توجه به برنامه های راهبردی بیمه پاسارگاد در حوزه تحول دیجیتال، گسترش همکاری و ارتباطات با سایر شرکت‌ها و سازمان‌ها، خدمات رسانی به بیمه گذاران بر بستر فضای دیجیتال موضوع امنیت اطلاعات یکی از دغدغه های ویژه برای ما محسوب می شود.

وی گفت: بر همین اساس پروژه برقراری سیستم مدیریت امنیت اطلاعات در بیمه پاسارگاد در راستای توسعه بستر های نرم افزاری، بروزرسانی استانداردهای امنیتی ، حفظ بیشتر امنیت اطلاعات مشتریان و افزایش اطمینان خاطر بیمه گذاران با توجه به مراودات مالی بر بستر شبکه جز الزاماتی بود که باید اجرایی می‌شد.

او گفت: اولین قدم برای امنیت اطلاعات رعایت الزامات قانونی و دستور العمل‌های امنیت اطلاعات است بر همین اساس موضوع آموزش همکاران به منظور رعایت این الزامات از ضروریات است.بنابراین اولین جلسه آموزشی برای رعایت این الزامات و آشنایی با سیستم (ISMS) با حضور معاونین و مدیران امور برگزار شد تا آشنایی لازم با این استانداردها میسر شود.

با برقراری ISMS در شرکت، فرایندها و سیاست‌گذاری‌ها محقق شده و اولویت بندی اقدامات صورت خواهد پذیرفت. بدیهی است که برقراری این سیستم به تنهایی موجب ایمنی نخواهد شد اما مدیریت ریسک های مرتبط به داده های ارزشمند سازمان میسر خواهد بود و با همکاری ارکان شرکت و همراهی همکاران محترم، امنیت اطلاعات بیش از پیش حاصل و برقرار خواهد شد.

بدون شک استفاده از خدمات نوین و امن می‌تواند تاثیر بسزایی در ارتقای سطح خدمات‌رسانی به مردم داشته باشد به ویژه در روزهایی که حملات سایبری روزبه‌روز پیچیده‌تر و گسترده‌تر می‌‍شود و می‌تواند آسیب‌های جبران‌‍ناپذیری به هر شرکتی وارد کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *