اشتراک گذاری :
خبرداری؟ ایران از تولیدکنندگان مطرح نفت و مشتقات وابسته به آن در جهان است به طوری که حذف تولیدی این صنعت، عرضه و تقاضا در جهان را با مشکل مواجه میکند و این موضوع به وضوح در تحریمهای نفتی علیه کشورمان مشخص شده است.
گرچه علت بخشی از شکست تحریمها، به نیاز بازار جهانی به تولیدات ایران بر میگردد؛ اما بخش زیادی از آن به توانایی صنعت نفت و پتروشیمی کشور در این بحران بوده است.
پتروشیمیها؛ به خوبی توانستند در دوران تحریمی از نظر اقتصادی و حتی اجتماعی کشور را یاری کنند که این هدف با کاهش وابستگی به خارجیها و نگاه به تواناییهای داخلی محقق شده است.
خوشبختانه هماکنون صنعت پتروشیمی با شتاب مناسبی به کمک متخصصان داخلی در حال پیشرفت است و بیشتر موارد وابستگی این صنعت رفع شده است و تنها در بعضی موارد وابستگی وجود دارد که مهمترین آن حوزه دانش صنعت پتروشیمی است که در سالهای اخیر گامهای بلندی برای بومیسازی دانشهای فنی این صنعت برداشته شده است.
پتروشیمی مارون؛ یکی از شرکتهای پتروشیمی کشور است که با بازوی توانمند خود بارها و بارها اقتصاد کشور را با کاهش وابستگی به خارجیها و صادرات و ارزآوری یاری کرده است.
مارون اول شد
این پتروشیمی به تازگی موفق به کسب بالاترین عنوان جایزه ملی بهره وری انرژی برق دربین بیش از 100 شرکت حاضر در این رویداد ملی شد.
مارون در اولین جایره ملی بهره وری انرژی که به همت سازمان انرژی های تجدید پذیر و سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد؛ موفق به دریافت تندیس نقره ای سه ستاره به همراه لوح تقدیر این جایزه شد.
بیشتر بخوانید: مارون پر درآمدترین پتروشیمی کشور در خردادماه
بهره وری و افزایش آن در همه بخشها یکی از اهداف از پیش تعیین شده این شرکت است که بر اساس این هدفگذاری همه بخش های شرکت برای تحقق آن برنامه مدون دارند، بهره وری در انرژی و تلاش برای استفاده از انرژی های تجدید پذیر بعنوان یک اصل پذیرفته شده و در میان مدیران و کارکنان شرکت با جدیت دنبال می شود. اولین دوره جایزه ملی بهره وری در ایران با ارزیابی سازمان مدیریت صنعتی افتخاری دیگر برای شرکت پتروشیمی مارون رقم زد و این شرکت موفق به کسب نشان نقره و تندیس این جایزه شد و بیشترین بهره وری را در میان بیش از 100 شرکت حاضر داشت.
با توجه به ضرورت فرهنگ سازی و ایجاد انگیزه مدیریت مصرف برق توسط مصرف کنندگان مختلف انرژی، سازمان انرژی های تجدید پذیرو بهره وری برق (ساتبا) و دستگاه های ذیربط با همکاری و مشارکت سازمان مدیریت صنعتی نسبت به ایجاد ساختار«جایزه ملی بهره وری انرژی برق» برای اولین بار در کشور اقدام کردند.