استقبال از سند دار شدن‌ زمین‌های کشاورزی

اشتراک گذاری :

خبرداری؟

به گفته رئیس سازمان امور اراضی کشور در ابتدای دولت سیزدهم فقط 4 درصد زمین‌های کشاورزان سند‌دار شده بود اما امروز این رقم به 53 درصد رسیده است.

به گزارش خبرداری به نقل از فارس بانک برای وام 10 میلیون تومانی هم ضامن شهری می خواهد، سند مغازه شهری زیر پله دو متری را قبول می‌کند اما 10 هکتار زمین خودم یا دیگر کشاورزان را چون سند ندارد به عنوان ضامن قبول نمی‌کند.
اینها درد دل‌های یک کشاورز پارس‌آباد مغان است.کمبود نقدینگی مشکل اصلی کشاورزان است، مانع خرید و کشت به موقع بذر، تامین به موقع نهاده و بازارسانی محصول می‌شود و از نظر کارشناسان مهمترین آسیب را به تولید می‌زند.حال سازمان امور اراضی کشور رضان افلاطونی گفته است که بیش از نیمی از زمین‌های کشاورزان کشور سنددار شده‌اند.این رقم معادل 8 میلیون و 600 هزار هکتار از 16 میلیون هکتار زمین قابل سند دار شدن است.
قبل از فعالیت دولت سیزدهم فقط 4 درصد زمین‌های کشاورزی سنددار شده بود که این رقم در این دولت به ۵۳ درصد رسید.
مدیر کل ترویج سازمان امور اراضی کشور سید شهاب سید محسنی به خبرنگار فارس گفت که 11 میلیون هکتار معادل 75 درصد زمین‌های کشاورزی هم رفع تداخل شده است که در ابتدای دولت تنها 11 درصد بود.وی افزود که هدفگذاری شده تا پایان دولت سیزدهم همه زمین‌های کشاورزان کشور سند‌دار شوند و همه تداخلات ارضی پایان یابد.
وی درباره نحوه اقدام برای سنددار شدن زمین‌ها گفت که ابتدا کشاورزان و مالکان اراضی کشاورزی باید به وبسایت مربوطه مراجعه و درخواست اولیه خود را ثبت کنند. پس از آن باید ثبت‌نام و بارگذاری مدارک و مستندات مالکیتی زمین صورت گیرد. بعد از ثبت مدارک پرونده‌ای در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور تشکیل می شود و پس از استعلامات لازم توسط سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و طی کردن فرآیند اداری سند مربوطه صادر می‌شود.
به گفته رئیس سازمان امور اراضی کشور در ابتدای دولت سیزدهم فقط 4 درصد زمین‌های کشاورزان سند‌دار شده بود اما امروز این رقم به 53 درصد رسیده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *